Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Θα το βρείτε στα φαρμακεία

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

ROSE MOISTURE PLUS / BEAUTYCOM AE

Ενυδάτωση + Προστασία: Καινοτομία στη φροντίδα με διπλό όφελος

Η πρώτη σειρά περιποίησης από την Jurlique που προσφέρει διπλό όφελος και μέγιστα αποτελέσματα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ταυτόχρονα προστασία ενάντια στη δράση των ελεύθερων ριζών. Η σύνθεσή της από ισχυρά εκχυλίσματα βοτάνων, εμπλουτισμένη με έλαια ?γριου Τριαντάφυλλου και Αβοκάντο, προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, ενώ το Πράσινο Τσάι βοηθά στην αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας.

Παρουσιάζουμε μία νέα σειρά περιποίησης με έμφαση στην ενυδάτωση, βασισμένη αποκλειστικά στην κλασική σύνθεση της Jurlique με αιθέρια έλαια Τριαντάφυλλου. Τα τρία προϊόντα της σειράς είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προφερουν διπλό όφελος: ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής προστασίας, ώστε να αντιμετωπίσουν τα πρώτα σημάδια απώλειας υγρασίας. Η σειρά προσφέρει τα οφέλη της ενυδάτωσης και της σύνθεσης από φυσικά, αποτελεσματικά χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα την ελαφριά, κρεμώδη υφή.

Συνεχίζοντας την κληρονομιά της Jurlique, η σύνθεση των προϊόντων της σειράς Rose Moisture Plus βασίζεται στα πιο αγνά, φυσικά συστατικά, το αποκλειστικό Βιοδυναμικό μίγμα Jurlique και το κλασικό άρωμα Τριαντάφυλλου. Με τη χρήση κάθε προϊόντος ξεχωριστά ή σε συνδυασμό σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας 3 βημάτων, οι συνθέσεις αυτές προσφέρουν σημαντικά οφέλη ενυδάτωσης που διαρκούν, αποκαθιστούν τις φθορές και ενισχύουν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να:

 

  • Προσφέρουν στην επιδερμίδα άμεσα ενυδάτωση που διαρκεί.
  • Αφήνουν στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας.
  • Βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας με αντιοξειδωτικά συστατικά.
  • Μετά από συστηματική χρήση, βελτιώνουν τη συνολική υφή του δέρματος.

 

Η σειρά Rose Moisture Plus έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας και την περιβαλλοντική φθορά.

 

3 εύκολα βήματα για εντατική ενυδάτωση και προστασία από τη δράση των ελευθέρων ριζών

1. Καθαρισμός:
Rose Moisture Plus Moisturising Cleanser

Το πρώτο βήμα για όμορφο δέρμαΤο προϊόν καθαρισμού, με ελαφριά σύνθεση, είναι εμπλουτισμένο με έλαιο ?γριου Τριαντάφυλλου και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, την καθαρότητα και την απαλότητα του δέρματος. Το εκχύλισμα φλοιού ιτιάς (Willow Bark) και η ελαφρόπετρα (Pumice) προσφέρουν ελαφριά απολέπιση για λάμψη και απαλότητα, ενώ σε συνδυασμό με το ισχυρό, αποκλειστικό Βιοδυναμικό μείγμα Jurlique εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία από τη δράση των ελευθέρων ριζών. Ένα προϊόν καθαρισμού που αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, προστατευμένο και λαμπερό.

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 25,90€ 100ml


 

 

2. Τονωτικό σπρέι:
Rosewater Balancing Mist

Ενυδατώνει το δέρμα μετά τον καθαρισμό και το προετοιμάζει για την εφαρμογή της κρέμας.

Αυτό το ενυδατικό σπρέι, εμπλουτισμένο με έλαια Τριαντάφυλλου, Αλόη και Μολόχα (Marshmallow), τονώνει και ενυδατώνει προσφέροντας στο δέρμα ισορροπία και αναζωογόνηση.

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 23,90€ 50ml


 

 

3. Ενυδάτωση:
Rose Moisture Plus Moisturising Cream

24ωρη ενυδατική κρέμα, ημέρας και νύκτας. Αποκαθιστά την ομορφιά της επιδερμίδας παρέχοντας ενυδάτωση και προστασία.

Με κρεμώδη υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Αγριου Τριαντάφυλλου, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει σημαντική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Τα έλαια Αβοκάντο, Macadamia και Jojoba, ενυδατώνουν, απαλύνουν και καταπραΰνουν το δέρμα, ενώ το Πράσινο Τσάι και το εκχύλισμα Σταφυλιού προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση. Το αποκλειστικό Βιοδυναμικό μείγμα Jurlique βοηθά στην ολιστική ευεξία του δέρματος. Μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα, η Rose Moisture Plus Moisturising Cream αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, προστατευμένο και ανανεωμένο.

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 39,90€ 40ml




 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας: BeautyCom AE

ΠροηγούμενοΕπόμενο