Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Θα το βρείτε στα φαρμακεία

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Προϊόντα Jurlique για τη ρύθμιση της λιπαρότητας/ BEAUTYCOM AE


Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται ειδική φροντίδα. Πολλά προϊόντα ομορφιάς αφαιρούν από την επιδερμίδα τη φυσική της λιπαρότητα. Αλλά αυτό, αντί να λειτουργεί ως πλεονέκτημα, στην πραγματικότητα προκαλεί το δέρμα να αντιδράσει για να αντισταθμίσει αυτή την απώλεια της λιπαρότητας με ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή σμήγματος. Αποτέλεσμα το δέρμα να εμφανίζει στίγματα, διευρυμένους πόρους και έντονη λιπαρότητα.

 

Η Jurlique βάζει τέλος στην ανεπιθύμητη λιπαρότητα και προσφέρει ματ όψη στην επιδερμίδα με τη σειρά προϊόντων για τη ρύθμιση της λιπαρότητας. Αντιμετωπίζει τα αίτια της εμφάνισής της και προσφέρει στο δέρμα ισορροπία, βελτιώνοντας την εμφάνιση των διευρυμένων πόρων και μειώνοντας την περίσσεια λιπαρότητα.


Αγνά, φυσικά συστατικά προσφέρουν ματ οψη στην επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας ένα όμορφο δέρμα που λάμπει από υγεία!

Οφέλη

  • Ελαχιστοποιεί την παραγωγή της λιπαρότητας.
  • Βελτιώνει την εμφάνιση των διευρυμένων πόρων.
  • Προσφέρει ματ όψη στην επιδερμίδα.   

Προϊόντα Jurlique για τη ρύθμιση της λιπαρότητας

Clarifying Day Care Lotion

Ελαφριά λοσιόν ενυδάτωσης προσώπου με ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά όπως πράσινο τσάι, εκχύλισμα καρπού σταφυλιού και Turmeric, που αντιμετωπίζει την περίσσεια λιπαρότητα και ενυδατώσει τις ξηρές περιοχές της επιδερμίδας προσφέροντας ισορροπία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

 

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 76,00€ 100ml, 40,00€ 30ml


Purifying Mask

Μάσκα θεραπείας, για βαθύ καθαρισμό και λεία όψη. Περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό από πολύτιμα βότανα, όπως εκχύλισμα από πίτουρο σιταριού και έλαιο καρότου, αμύγδαλο και βρώμη, σε συνδυασμό με φυσικό άργιλο για να αντιμετωπίσει την περίσσεια λιπαρότητα και τα μαύρα στίγματα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ελαφριά απολέπιση.

 

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 80,00€ 120ml, 45,00€ 40ml


Citrus Silk Finishing Powder

Μεταξένια, ημιδιάφανη πούδρα με ισχυρά βοτανικά συστατικά όπως εκχυλίσματα φύλλων φασκόμηλου και

δεντρολίβανου, σχεδιασμένη να εξισορροπήσει τη λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας.

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 36,00€



 

Blemish Cream

Φυσική κρέμα ήπιας θεραπείας για προβληματικό δέρμα, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και αντιμετωπίζει τα σπυράκια, ελαχιστοποιώντας την εμφάνισή τους. Σε φυσικό χρώμα, με καλυπτική δράση, είναι εμπλουτισμένη με την ενέργεια των φυτών καλέντουλας, αμαμηλίδας, προυνέλας και έλαιου τεϊόδεντρου, για να συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης προβληματικού δέρματος και να καταπραΰνει τις προβληματικές περιοχές.

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 28,00€ 15ml


Citrus Purifying Mist

Ελαφρύ, αναζωογονητικό σπρέι που περιέχει ένα ισχυρό μείγμα βοτάνων και αιθέρια έλαια κίτρου για να ανανεώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα.

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 34,00€ 100ml, 21,00€ 30ml


Purifying Foaming Cleanser

Απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαριστικό προσώπου χωρίς σαπούνι, για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες πλούσιο σε φυσικά συστατικά. Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες και ισχυρά βότανα, που απομακρύνουν τα υπολείμματα μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Προετοιμάζουν το δέρμα για να δεχθεί τα οφέλη της λοσιόν/κρέμας περιποίησης και ενισχύουν τη συνολική ευεξία του.

 

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 36,00€ 200ml


Purifying Cleansing Lotion

Γαλάκτωμα καθαρισμού ήπιας σύνθεσης, κρεμώδης λοσιόν καθαρισμού, για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. Απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και λαμπερό.

Προτεινόμενη Λ.Τ.: 36,00€ 200ml


 

 

 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας: BeautyCom AE


ΠροηγούμενοΕπόμενο