Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Θα το βρείτε στα φαρμακεία

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

AQUALIA THERMAL NIGHT SPA / Vichy


Η νέα Aqualia Thermal Night Spa εμπνέεται από τις αξίες και τη φιλοσοφία της μάρκας Vichy

  • το Ιαματικό Νερό Ομορφιάς & το μοναδικό Κέντρο Vichy Spa στη Γαλλία

  

Οι αξίες αυτές συνδυάζονται:

  • με τα ευεργετικά οφέλη ενός spa στην επιδερμίδα &
  • με την δύναμη μια πλούσιας σύνθεσης νυκτός

  

για να δημιουργήσουν την Vichy Aqualia Thermal Night Spa Ενυδατική Φροντίδα Νυκτός και Μάσκα σε 1.

Τα ευεργετικά οφέλη ενός SPA κατά τη διάρκεια της νύχτας

Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας Spa, η επιδερμίδα απομονώνεται και προστατεύεται από τις εξωτερικές επιθέσεις. Καθώς δέχεται τις ευεργετικές ιδιότητες δραστικών συστατικών από προϊόντα περιποίησης και την ενεργοποίηση τους μέσω ενός επαγγελματικού μασάζ, η επιδερμίδα χαλαρώνει και ανακτά τη ζωντάνια της.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης εντείνεται και η επιδερμίδα γίνεται πιο δεκτική. Τα Εργαστήρια Vichy, γνωρίζοντας ότι μια θεραπεία spa θα ήταν πιο ωφέλιμη την νύχτα, μεγιστοποιούν τα οφέλη ενυδάτωσης και δημιουργούν μια ειδική σύνθεση για δράση τη νύχτα.

Vichy Aqualia Thermal Night SPA, ένα καθημερινό spa κάθε βράδυ στο σπίτι σας

Η Αqualia Thermal Night Spa εμπνέεται από τις θεραπείες του Spa της Vichy και δρα τη νύχτα, όταν η επιδερμίδα είναι πιο δεκτική στα μοναδικά οφέλη της φροντίδας που παρέχει.

Η δύναμη των ωφέλιμων στοιχείων του Ιαματικού νερού συνδυάζεται με διπλάσια ποσότητα υαλουρονικού οξέος, 40% περισσότερη γλυκερίνη*, 3% φυτικά έλαια και ενισχύεται με Aquabioryl, που χαρίζει άμεσα βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης. Έτσι, το Ιαματικό Νερό φτάνει σε κάθε κύτταρο παρέχοντας τις ωφέλιμες ιδιότητές του και μια πραγματική εμπειρία ευεξίας, ανάλογη μιας θεραπείας Spa.

*Σε σχέση με την υπάρχουσα σύνθεση της Αqualia Thermal 48ωρη ενυδάτωση.

Μια εξαιρετικά δροσερή υφή, με έντονο θαλασσί χρώμα προσφέρει άμεση τόνωση, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη και μας μεταφέρει νοερά στο Vichy Spa. Σε ένα μοναδικό βάζο 75ml, για 1η φορά από τη Vichy, χαρίζει μέγιστη απόλαυση, και δυνατότητα διπλής χρήσης ώστε τα οφέλη του Spa να γίνουν προσιτά και εύκολα σε κάθε γυναίκα.


Σαν κρέμα νυκτός: απλώστε την κάθε βράδυ, στο πρόσωπο και στο λαιμό με ανοδικές κινήσεις λείανσης.

Σαν μάσκα: εφαρμόστε μια πιο παχιά στρώση, μία η δύο φόρες την εβδομάδα. Αφήστε στην επιδερμίδα για 5-10 λεπτά και αφαιρέστε απαλά με βαμβάκι.

Πρόταση εφαρμογής, από τους ειδικούς του Vichy Spa, για μοναδική αποτελεσματικότητα,

  • Τοποθετήστε τους αντίχειρες στους κροτάφους σας και τους παράμεσους ανάμεσα στα φρύδια σας και ασκήστε πίεση ώστε να αισθανθείτε χαλάρωση
  • Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και αισθανθείτε τα οφέλη που δέχεται η επιδερμίδα σας

 


Ένα μοναδικό ταξίδι στο Vιchy SPA στη Γαλλία

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία spa! Κερδίστε ένα μοναδικό ταξίδι στο Spa της Vichy, στη Γαλλία, για 2 άτομα. Βρείτε τον κωδικό συμμετοχής στα προϊόντα ενυδάτωσης και τις ειδικές συσκευασίες ημέρας και νύχτας Aqualia Thermal.

ΠροηγούμενοΕπόμενο