Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το λέμφωμα

17/9/2024 5:04:28 πμ
#LightItGreen: Στα «πράσινα» τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στο «φως» η Ομόνοια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα, η βιοφαρμακευτική εταιρεία Gilead Sciences, σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία, την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιεί και φέτος εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με κεντρικό μήνυμα «Light It Green». Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενισχύσει την κατανόηση γύρω από το λέμφωμα καθώς και να προωθήσει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας των αιματολογικών καρκίνων.


Η φετινή καμπάνια «Light It Green» «ντύνει» με τα πράσινα εικαστικά της τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς φωτίζει και το σιντριβάνι της Ομόνοιας, μεταφέροντας το μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης και της ανάγκης για ενημέρωση του κοινού. 


Ο Βαγγέλης Οικονόμου, Επικεφαλής του Τμήματος Αιματολογίας της Gilead Sciences, ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι που η Gilead βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επιστημονικής προόδου, προσφέροντας λύσεις που στοχεύουν, πέρα από τη διαχείριση της ασθένειας, στην επίτευξη ουσιαστικών μακροχρόνιων λύσεων, δίνοντας ελπίδα στους ασθενείς για ένα καλύτερο αύριο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με μελέτη στο περιοδικό BMC Cancer






Σχετικά άρθρα

ΕΟΔΥ: 6 εμβολιαστικά κέντρα έναντι της νόσου mpox
Σε ποιες ομάδες του πληθυσμού συνιστάται ο εμβολιασμός
Διάγνωση παθήσεων με wearables;
Οι νέες λειτουργίες που προσθέτει η Apple στο έξυπνο ρολόι
Νέες διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες για τη Σεξουαλική Υγεία και Ευεξία μετά την Εμμηνόπαυση
Ανάμεσα στους συγγραφείς, και δύο καθηγήτριες του ΕΚΠΑ