Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: Μηνιαία πλέον η υποβολή τιμολογίων

14/2/2025 3:48:10 μμ
Για την προληπτική δράση του καρκίνου παχέος εντέρου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


ΗΔΙΚΑ(https://paroxoi.proliptikes.gov.gr/#/login) τα δικαιώματα αποζημίωσης κάθε φαρμακείουγια τον μήνα Ιανουάριο σχετικά με τη δράση πρόληψης του καρκίνου παχέος εντέρου. Η περίοδος υποβολής των σχετικών τιμολογίων από τα φαρμακεία θα ολοκληρωθεί στις 21/02 και δίνεται η δυνατότητα να κατατεθούν και τιμολόγια παλαιότερων μηνών (πάντα ανά μήνα αναφοράς). Οι πληρωμές των υποβληθέντων τιμολογίων θα πραγματοποιηθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2025.


Ο ΠΦΣ επισημαίνει ότι, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η υποβολή θα μπορεί να πραγματοποιείται στο εξής ανά μήνα, άρα τα δικαιώματα του Φεβρουαρίου θα αναρτηθούν στις αρχές Μαρτίου και η υποβολή θα δύναται να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 21/03. Όσο για το πότε θα πρέπει να γίνει η αποστολή των φυσικών αρχείων, αυτό θα συναποφασιστεί μεταξύ της ΗΔΙΚΑ και του ΠΦΣ και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Ο ΠΦΣ υπενθυμίζει ότι εκδίδονται για κάθε μήνα μέχρι 2 τιμολόγια: τιμολόγιο πώλησης για τη διάθεση του kit και του καθαρτικού σκευάσματος και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για τη συλλογή και καταχώριση των αποτελεσμάτων των τεστ. Τα τιμολόγια θα πρέπει να αναρτηθούν στην πλατφόρμα υπό μορφή pdf, χωρίς σφραγίδα και υπογραφή του φαρμακείου εφόσον είναι μηχανογραφημένα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα παλιά κουπόνια πρέπει να επικολλούνται επί της συνταγής






Σχετικά άρθρα

Στο -1% ο τζίρος για τα online φαρμακεία το 2024
Είναι η πρώτη μείωση που καταγράφεται από το 2019, σύμφωνα με την Convert Group
Το 78% των 'Αγγλων θέλει περισσότερες υπηρεσίες στο πλαίσιο του Pharmacy First
Επιθυμούν να διαχειρίζεται ο φαρμακοποιός λοιμώξεις του αναπνευστικού και δερματικές παθήσεις
Παλιά διάταξη σχετικά με την ίδρυση φαρμακείου έχει πέσει σε αχρησία
Ενώ μπορεί να καταργηθεί απλούστατα, σύμφωνα με τον νομικό Χρήστο Αρβανίτη
Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2025 στις 29 Μαρτίου
Θα τιμηθεί και ο επί σειρά ετών εκδότης του Φαρμακευτικού Κόσμου, Τάκης Χονδρογιάννης