Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Ξήλωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Αττικό ο υπουργός Υγείας




Την απόλυση της διοίκησης του Αττικού Νοσοκομείου, της διοικήτριας και της αναπληρώτριά της, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής γιατί έφυγαν και οι δύο ταυτοχρόνως για διακοπές αφήνοντας το νοσοκομείο χωρίς ουσιαστικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψης που πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης στο Αττικόν Νοσοκομείο ο υπουργός κ. Κουρουμπλής συνομίλησε με ασθενείς και προσωπικό, όμως, όταν θέλησε να συναντήσει τη διοίκηση του νοσοκομείου, προ εκπλήξεως ενημερώθηκε πως τόσο η διοικητής Ευαγγελία Γιαννακάκου όσο κι η υποδιοικητής Λαμπρινή Καρπούζου δεν βρίσκονταν στις θέσεις τους, καθώς λείπουν κι οι δύο με άδεια.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του υπουργού Υγείας, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κι ανακοίνωσε πως κι οι δύο θα αντικατασταθούν άμεσα.

«Αντικαθίστανται απόψε το βράδυ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο υπουργός Υγείας προχώρησε σήμερα και σε προγραμματισμένες επισκέψεις σε υποκαταστήματα του ΕΟΠΥΥ στη Δυτική Αττική.
ΠροηγούμενοΕπόμενο