Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Ζήσε κάθε σου ανάσα!»

3/11/2023 2:59:14 πμ
Για 2η χρονιά η εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του πνεύμονα από τη Bristol Myers Squibb Ελλάδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο θέσπισης του Νοεμβρίου ως μήνα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα, η Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας ανακοινώνει τη συνέχιση της επιτυχημένης εκστρατείας ενημέρωσης «Ζήσε κάθε σου ανάσα!». 


Με αυτήν την πρωτοβουλία, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να συμβάλλει στη βελτίωση των εκβάσεων υγείας στον καρκίνο του πνεύμονα, όχι μόνο μέσω των καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που παρέχει στους ασθενείς, αλλά και της ενημέρωσης του κοινού για τη σημασία του τακτικού προσυμπτωματικού ελέγχου.


Στο πλαίσιο αυτό, η BMS διοργανώνει δράση ενημέρωσης κοινού την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ώστε τα μηνύματα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.


Συγκεκριμένα, η δράση θα λάβει χώρα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, όπου από τις 15:00 έως 20:00 οι επισκέπτες του περίπτερου της καμπάνιας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον καρκίνο του πνεύμονα, αλλά και να φωτογραφηθούν σε ειδικό φωτογραφικό θάλαμο. 

Στην αναμνηστική αυτή φωτογραφία θα αναγράφεται το μήνυμα «Ζήσε κάθε σου ανάσα», υπενθυμίζοντας στους κατόχους τους τα αισιόδοξα μηνύματα που μεταφέρει η καμπάνια.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών