Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

Τρία βραβεία απέσπασε η σειρά Zero Waste Vegan Solid Cosmetics

1/11/2023 11:14:27 μμ
Δήλωση του Γιώργου Κυρίτση, Managing Director AEGEAN BEAUTY SA για τη βράβευση στα Best in Pharmacy Awards 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα της Aegean Beauty με τα βραβεία της

«Με χαρά η ομάδα της Aegean Beauty έλαβε 2 χρυσά βραβεία και ένα χάλκινο για τη σειρά Zero Waste Vegan Solid Cosmetics. Με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ποιότητα και τη καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου, τη δημιουργικότητα και τη στρατηγική που αφορά τις μάρκετινγκ πρακτικές προώθησής τους, ο θεσμός Best in Pharmacy Awards έδωσε για μια ακόμη χρονιά την ευκαιρία να προβληθούν εταιρείες, προϊόντα, πρακτικές μάρκετινγκ και άλλες υπηρεσίες, που διακρίνονται στο χώρο του φαρμακείου. Με έμφαση στην ενσωμάτωση της καινοτομίας στα προϊόντα φαρμακείου, η διοργάνωση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον φαρμακευτικό κλάδο και παρακίνηση προς τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των πρακτικών τους.


Η εταιρεία μας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στη προστασία του φυσικού και θαλάσσιου περιβάλλοντος, πήρε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερη Πράσινη Πολιτική" για τη Zero Waste Vegan Solid Cosmetics, μια σειρά που παράγεται με τη διαδικασία της ψυχρής ανάμειξης, ώστε να προστατεύονται τα πλούσια αντιοξειδωτικά συστατικά και να αφήνει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Επιπλέον η συσκευασία με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά αποκλείει τη χρήση πλαστικού.


Χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερο Προϊόν Περιποίησης Σώματος", πήρε το στερεό, χειροποίητο και πιστοποιημένο βούτυρο σώματος Vegan Lemon Blossom Solid Body Butter με 100% βιολογικό λεμονανθό, ενώ χάλκινο βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερο Προϊόν για τη Φροντίδα Μαλλιών" κέρδισε το στερεό, χειροποίητο και πιστοποιημένο Vegan Bergamot Conditioner με εκχυλίσματα εσπεριδοειδών. 


Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τη κριτική επιτροπή, την επιστημονική μας ομάδα, τους βιοκαλλιεργητές των Κυκλάδων απo όπου προμηθευόμαστε βότανα και πρώτες ύλες, καθώς και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία και ξενοδοχεία για την εμπιστοσύνη τους.


Η εταιρεία Aegean Beauty ιδρύθηκε το 2016 και παράγει πιστοποιημένα vegan και natural δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά. Τα προϊόντα μας θα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα».


Πηγή: Φαρμακευτικός Κόσμος #195 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την OLONEA
Χάρη στην genAI και τη μηχανική μάθηση






Σχετικά άρθρα

Sanofi: Προχωρά στην πώληση του 50% του μεριδίου της στην Opella
Ένα βήμα ακόμα προς την πλήρη απόσχισή της
360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»
Integris Pharma: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Altrazeal Life Sciences
Για την αποκλειστική διάθεση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Altrazeal®
Novartis: Το 2024 προσέγγισε 30,2 εκατ. ασθενείς μέσω προγραμμάτων πρόσβασης
Στο πλαίσιο της δέσμευσής της προς ασθενείς & φροντιστές