Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Το GIVMED παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια

30/6/2024 11:14:39 μμ
Με κεντρικό μήνυμα «Ας τα δωρίσουμε σήμερα κιόλας!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο, πάνω από 40.000.000 κουτιά φαρμάκων και προϊόντων υγείας λήγουν αχρησιμοποίητα και πετιούνται από όλους εμάς. Ταυτόχρονα, το 22% του πληθυσμού αντιμετώπισε εμπόδια πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, το 2023, λόγω κόστους. «'Ανθρωποι σαν κι εμάς έχουν ανάγκη τα φάρμακα που εμείς δεν χρησιμοποιούμε πια. Ας τα δωρίσουμε σήμερα κιόλας, προσφέροντας το μεγαλύτερο δώρο στους συνανθρώπους μας: Να μπούμε στη θέση τους!», σημειώνει η Οργάνωση GIVMED, στη νέα καμπάνια της με την υποστήριξη της Thenamaris.


Καλεί τους πολίτες να μπουν στο givmed.org ή να καλέσουν στο 210 3007222 για να μάθουν πού μπορούν να δωρίσουν τα φάρμακα και τα προϊόντα υγείας που δεν χρειάζονται πια. Οι οδηγίες που πρέπει να δίνονται στους πολίτες είναι να μπουν στον χάρτη με τα 141 σημεία δωρεάς σε όλη την Ελλάδα εδώ, να αναζητήσουν την περιοχή τους και να βρουν το κοντινότερο σημείο δωρεάς σε αυτούς και τέλος να δουν τι σκευάσματα μπορούν να δωρίσουν εδώ.  Τα φάρμακα παραλαμβάνονται και ελέγχονται από τους υπεύθυνους φαρμακοποιούς των κοινωφελών φορέων στα οποία δωρίζονται. Δεν δωρίζονται ληγμένα ή αλλοιωμένα φάρμακα και φάρμακα ψυγείου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με μια ισχυρή καμπάνια η GSK ενημερώνει για τους κινδύνους του έρπητα ζωστήρα
Με τίτλο: «Ενωμένοι στη Μάχη, Μαζί στη Φροντίδα!»






Σχετικά άρθρα

ESMO 2024: Νέα κλινικά δεδομένα για τη πεμπρολιζουμάμπη
Επεκτείνεται η χρήση της σε 5 μορφές καρκίνου
ΕΜΑ: Συνιστά την έγκριση ενός νέου εμβολίου κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου
Μαζί με επτά ακόμα νέα φάρμακα για σοβαρές παθήσεις