Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Συνεχίζεται το σήριαλ με τις πληρωμές των colon test

12/3/2025 3:46:03 μμ
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ σε καθημερινή επικοινωνία με την ΗΔΙΚΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εξόφληση των φαρμακοποιών για τη συμμετοχή τους στη δράση πρόληψης κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου δεν ολοκληρώθηκε τελικά χθες 11/03, όπως είχε διαβεβαίωσει η ΗΔΙΚΑ τον πρόεδρο του ΠΦΣ Απ. Βαλτά.

Διαπιστώθηκε, όπως αναφέρει σημερινή ενημέρωση από τον ΠΦΣ, ότι κατατέθηκαν τα χρήματα για τις διαθέσεις τεστ και καταχωρήσεις αποτελεσμάτων του Ιανουαρίου, ωστόσο δεν αποπληρώθηκαν οι φαρμακοποιοί για δικαιώματα από το 2024.

Ο Απ. Βαλτάς επικοινώνησε ξανά με την ΗΔΙΚΑ, και αυτή τη φορά με τη διοικήτρια Νίκη Τσούμα, και ζήτησε απαντήσεις για την αδυναμία πληρωμής των συγκεκριμένων φαρμακοποιών. Περισσότερες πληροφορίες από την υπηρεσία αναμένονται αύριο, με τον ΠΦΣ να τονίζει ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τον Cyril Schiever, President Mid-Europe Region της MSD
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Απόστολος Βαλτάς, απαντά μέσω του f.daily






Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας σε Βάρος των Υγειονομικών
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης
CVS: 12 νέα καταστήματα επικεντρωμένα στο φάρμακο
Αναμένεται να ανοίξουν εντός της χρονιάς στις ΗΠΑ
Τι φταίει και δεν πληρώθηκαν οι φαρμακοποιοί τα colon test;
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Απόστολος Βαλτάς, απαντά μέσω του f.daily
Διεθνής Ημέρα Γυναικών: Οι γυναίκες φαρμακοποιοί στο επίκεντρο
Τρεις δυναμικές γυναίκες του κλάδου περιγράφουν τι σημαίνει για εκείνες αυτή η ιδιαίτερη γιορτή