Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


SYFATHESS Conference 2025… «Connecting Pharmacies»

29/1/2025 6:46:02 μμ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2025, το SYFATHESS Conference 2025 με θέμα: «Connecting Pharmacies», υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο HYATT REGENCY THESSALONIKI. 


Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο όλων των ενεργειών του τη βελτίωση της κοινωνικής θέσης και της ποιότητας ζωής των φαρμακοποιών και την εξύψωση του φαρμακευτικού λειτουργήματος, θα υποδεχθεί στο συνέδριό του φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα, συνεταιρισμένους ή μη, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμακείου.


Το SYFATHESS Conference, που διοργανώνεται για δωδέκατη χρονιά, θα εστιάσει σε θέματα της καθημερινότητας του φαρμακείου, όπως η διαχείριση και η συνεργασία της ομάδας του φαρμακείου, το management φαρμακείου, οι συμφωνίες με τους προμηθευτές, οι προωθητικές ενέργειες, το marketing φαρμακείου, η διαχείριση νέων υπηρεσιών, η επικοινωνία με τον πελάτη, καθώς και άλλα γενικά θέματα, δίνοντας το βήμα σε εξέχουσες προσωπικότητες της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κεντρική στιγμή η συζήτηση για τον ρόλο των Συνεταιρισμών στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου
Μετά το μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων






Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας σε Βάρος των Υγειονομικών
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης
Συνεχίζεται το σήριαλ με τις πληρωμές των colon test
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ σε καθημερινή επικοινωνία με την ΗΔΙΚΑ
CVS: 12 νέα καταστήματα επικεντρωμένα στο φάρμακο
Αναμένεται να ανοίξουν εντός της χρονιάς στις ΗΠΑ
Τι φταίει και δεν πληρώθηκαν οι φαρμακοποιοί τα colon test;
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Απόστολος Βαλτάς, απαντά μέσω του f.daily