Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Sanofi Ελλάδας: Έλαβε τιμητική βράβευση από το ΑΠΘ

7/10/2024 1:08:05 πμ
Για τη συμβολή της στην Έρευνα και Ανάπτυξη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τιμητική διάκριση στην εταιρεία Sanofi Ελλάδας απένειμε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), σε αναγνώριση της ισχυρής επένδυσης της εταιρείας στην Έρευνα και Ανάπτυξη, στο πλαίσιο των κλινικών μελετών που διεξάγει σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου.

 

Η Έρευνα και Ανάπτυξη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη της κεντρικής αποστολής της Sanofi, τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των καινοτόμων φαρμάκων και εμβολίων της. Στη χώρα μας, η Sanofi Ελλάδας επενδύει σημαντικά στον τομέα, διαθέτοντας Τμήμα Κλινικών Μελετών στελεχωμένο από επιστήμονες με πολυετή εμπειρία, ενώ αναπτύσσει συνέργειες με διακεκριμένα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα για την ενίσχυση της φαρμακευτικής καινοτομίας στη χώρα.


Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Χαράλαμπο Φείδα, η Αγγελίνα Μαυράκη, Clinical Studies Unit Head Greece, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «We Walk Together». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ώστε να βραβεύσει τις επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει για τη συμβολή τους στη χρηματοδότηση και στην υποστήριξη ερευνητικών έργων του Πανεπιστημίου.

 

«Η τιμητική αυτή διάκριση από το ΑΠΘ, με το οποίο έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετικού επιπέδου συνεργασία, δίνει σάρκα και οστά στη δέσμευσή μας για ενίσχυση της Έρευνας και Ανάπτυξης. Αποτελεί επίσης απόδειξη της εμπιστοσύνης μας στη δυναμική των Ελλήνων επιστημόνων και στη δυνατότητα της χώρας μας να αποτελέσει κόμβο αριστείας, πρωταγωνιστώντας στον τομέα των κλινικών μελετών», τόνισε η Αγγελίνα Μαυράκη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σχετικά με την υγεία, τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία, την οικογένεια και την εργασία
Επιβεβαιώνοντας την πρωτοποριακή τοποθέτησή της στην επιστήμη της υγείας του δέρματος






Σχετικά άρθρα

Vichy Laboratoires: Εντυπωσιακή παρουσία στο Spetses Mini Marathon
Ανάμεσα στους νικητές της ομάδας της και δύο συνεργάτες της φαρμακοποιοί
ΟΣΦΕ & ΣΥΦΑΝ: Καλωσόρισαν τους πρωτοετείς φοιτητές Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών
Ο Συνεταιρισμός τους προσέφερε εργαστηριακό ιματισμό
Johnson & Johnson Innovative Medicine: Νέο Τμήμα Κλινικών Δοκιμών
Η εταιρεία ενημέρωσε σχετικά την ηγεσία του υπ. Υγείας
Στρατηγική συνεργασία της Genomed με το ΕΚΠΑ
Για την ανάπτυξη καινοτόμων καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής