Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

«ΠΕΦ Professional Development»: Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας εκπαιδεύει νέους επιστήμονες

30/1/2024 8:22:37 μμ
Ανοίγοντας τον επαγγελματικό τους δρόμο στο φαρμακευτικό επιχειρείν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ανακοινώνει την έναρξη του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΕΦ Professional Development» στο γνωστικό αντικείμενο των Κανονιστικών Υποθέσεων (Regulatory AffairsRA). Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την προσφορά σύγχρονων γνώσεων και δεξιοτήτων για τους νέους επιστήμονες της χώρας που βρίσκονται στην αρχή της σταδιοδρομίας τους. 


Μέσα από θεωρητικά μαθήματα και βιωματικά workshops συνολικής διάρκειας 6 εβδομάδων, το Πρόγραμμα Regulatory Affairs θα προσφέρει γνώσεις σχετικά με το κανονιστικό πλαίσιο που ρυθμίζει την αδειοδότηση και κυκλοφορία των φαρμάκων, ένα σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας των φαρμακευτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Φορέα «TUVNORD».

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επιστήμονες, απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή και μεταπτυχιακών σπουδών των τμημάτων Επιστημών Υγείας, Χημείας, Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Χημικών Μηχανικών, που επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και γνώσεις στο αντικείμενο των Κανονιστικών Υποθέσεων. Μέσω του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την επόμενη θέση εργασίας στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία.

 

Ο Πρόεδρος της ΠΕΦ, Θεόδωρος Τρύφων δήλωσε: «Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για ενίσχυση των δεξιοτήτων των νέων επιστημόνων και για τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας. Στον πυρήνα της δράσης της ΠΕΦ είναι η προαγωγή των νέων επιστημόνων και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, ώστε η νέα γενιά να μείνει και να διαπρέψει επαγγελματικά στην Ελλάδα. Παρόμοιες πρωτοβουλίες πρόκειται να αναλάβουμε και στο μέλλον».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δυνητικά τα ελληνικά φάρμακα θα καλύψουν το 70% των νοσοκομειακών αναγκών
Θα εστιάζει σε βασικά θέματα υγείας






Σχετικά άρθρα

Sanofi: Προχωρά στην πώληση του 50% του μεριδίου της στην Opella
Ένα βήμα ακόμα προς την πλήρη απόσχισή της
360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»
Integris Pharma: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Altrazeal Life Sciences
Για την αποκλειστική διάθεση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Altrazeal®
Novartis: Το 2024 προσέγγισε 30,2 εκατ. ασθενείς μέσω προγραμμάτων πρόσβασης
Στο πλαίσιο της δέσμευσής της προς ασθενείς & φροντιστές