Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Πανελλαδική πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 31/1

29/1/2013
«Ανθυγιεινές πολιτικές επιφυλάσσει το νέο Μνημόνιο για το 2013».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, από την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία που προκήρυξαν η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου.

 

Η Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία έχει σκοπό να αναδείξει τα προβλήματα στοχοποίησης του ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ από τις πολιτικές του Μνημονίου καθώς και την αντίσταση των Υγειονομικών για την ανατροπή τους.

 

Όπως επισημαίνουν οι υγειονομικοί, «Η υποχρηματοδότηση, τα σφαγιαστικά οργανογράμματα, η διαθεσιμότητα του προσωπικού, οι απλήρωτες υπερωρίες και εφημερίες, το πάγωμα των προσλήψεων ακόμη και για Νοσηλευτικό – Παραϊατρικό προσωπικό, οι Συγχωνεύσεις – Καταργήσεις Νοσοκομείων και τμημάτων είναι μόνο μερικές από τις Ανθυγιεινές Πολιτικές που επιφυλάσσει το Νέο Μνημόνιο για το 2013».

 

Στις 12.00 την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Πανυγειονομική Συγκέντρωση κάτω από το υπουργείο Υγείας και πορεία στο Σύνταγμα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί ζητούν ενημέρωση και αποκατάσταση
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice






Σχετικά άρθρα

ΠΕΦΝΙ: Δύο αναντικατάστατα φάρμακα σε έλλειψη από τον Μάιο
Οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί ζητούν ενημέρωση και αποκατάσταση
«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος