Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

ΙΣΑ & ΠΙΣ τα έσπασαν με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ

22/2/2023 1:31:23 πμ
Δεν θα συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Οργανισμού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΙΣΑ και ο ΠΙΣ καταδικάζουν τις απαξιωτικές δηλώσεις της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ για τους ιδιώτες ιατρούς, τα εργαστήρια και τα πολυϊατρεία και ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που έχει ανακοινώσει ο Οργανισμός.

Οι ιδιωτικοί Φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας παρά το γεγονός ότι στηρίζουν το σύστημα υγείας, αδυνατούν να επιβιώσουν οικονομικά και οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο εξαιτίας της πολιτικής του ΕΟΠΥΥ. 

Ο ΙΣΑ στηρίζει κάθε ενέργεια των κλινικοεργαστηριακών, εργαστηριακών ιατρών και πολυϊατρείων που εύλογα διαμαρτύρονται και ζητά να καταργηθεί το άδικο μέτρο του clawback και του rebate και να στηριχθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας προς όφελος του ασθενή και της δημόσιας υγείας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τον Μ. Χειμώνα, γενικό διευθυντή του ΣΦΕΕ, απαιτούνται αλλαγές ώστε να υλοποιηθούν
Εναρμονισμένη με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό MDR 2017/745 για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα






Σχετικά άρθρα

Έρχονται επενδύσεις 160 δισ. στην Ευρώπη στον χώρο των φαρμάκων
Σύμφωνα με τον Μ. Χειμώνα, γενικό διευθυντή του ΣΦΕΕ, απαιτούνται αλλαγές ώστε να υλοποιηθούν
Η Γαλλία ζητά τον χαρακτηρισμό της CBD ως «πιθανόν τοξική για την αναπαραγωγή»
Το θέμα έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση
Μαζικές απολύσεις και παραιτήσεις στον FDA
Απειλείται πλέον η κυκλοφορία νέων φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων