Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


"Χάιλ Μάρκετινγκ"

24/5/2013 11:15:40 πμ
Συνάδελφος φαρμακοποιός γράφει για το σημερινό μάρκετινγκ, στο βωμό του οποίου οι αδύναμοι πρέπει να εξαλειφθούν…
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


 

 

 

Ο Δ. Γιώρκας, φαρμακοποιός, υπογράφει ένα κείμενο που με οργή και απελπισία εξηγεί πώς η κοινωνία έχει μετατραπεί σε ζούγκλα που ισχύει ο νόμος του ισχυρού με όρους μάρκετινγκ.

 

Μας είπαν για "ανάπτυξη", μας μίλησαν για "ανταγωνιστικότητα". Είναι όμως έτσι;


 

Γεμίσαμε άχρηστους. Αρρώστους που παίρνουν δωρεάν φάρμακα, ανήμπορους που ρουφάνε πόρους, σακάτηδες που χρηματοδοτούνται με συντάξεις, συνταξιούχους που δεν προσφέρουν τίποτα... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!

 

Στην ανταγωνιστική κοινωνία μας, ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς δεν παράγει. Δεν παράγει πλούτο, δεν παράγει χρήμα, δεν προσφέρουν κανενός είδους υπηρεσίες. Το χειρότερο δε είναι με τα παιδιά που γεννιούνται με προβλήματα υγείας. Τα συντηρούμε, τα χρηματοδοτούμε, απομυζούν πόρους από το σύστημα χωρίς ποτέ να υπάρχει η πιθανότητα να αποδώσουν... Λοιπόν όλους αυτούς τους άχρηστους, θα έπρεπε κανονικά να τους αφήσουμε, να τους εγκαταλείψουμε μέχρι να επαλειφθούν από την κοινωνία μας.

 

Φτιάξαμε μια κοινωνία "αγάπης", "συμπαράστασης", "χριστιανική"... Εγώ λέω ότι όλα αυτά είναι αρλούμπες. Είναι ένα κόλπο κάποιων αδύναμων για να επιβιώσουν και να απομυζούν από μια κοινωνία στην οποία δεν είναι φτιαγμένοι να επιβιώσουν...

 

Πιστεύετε αλήθεια ότι στη φύση, οι αδύναμοι και οι ανήμποροι επιβιώνουν; Σας διαβεβαιώνω ότι στις παρθένες ζούγκλες που οι άνθρωποι δεν έχουν μολύνει με τις "φιλάνθρωπες-φιλόζωες" επεμβάσεις τους, επιβιώνει ο πιο δυνατός. Αυτή είναι η μορφή που πρέπει να πάρει και η σημερινή κοινωνία!!! Ο πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ, ο πιο δυνατός ΠΡΕΠΕΙ να επιβιώσει και ο λιγότερο δυνατός να εξαφανιστεί! Αυτό προστάζουν οι σύγχρονοι κανόνες τους μάρκετινγκ και της ανάπτυξης!!!

?λλοτε ο Μεγάλος Αδόλφος Χίτλερ είχε συλλάβει αυτή την ιδέα και προσπάθησε να εξαγνίσει την ανθρωπότητα με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις εκτελέσεις... Δυστυχώς όμως οι "ανθρωπιστές" τον σταμάτησαν. Σήμερα στα βήματα του μεγάλου Αδόλφου, όλοι οι μάνατζερ και μαρκετίστες θα ολοκληρώσουν επιτέλους το έργο του Μεγάλου Αδόλφου. Μπορεί να αρνούνται φανερά τον Μεγάλο Αδόλφο (ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ!!!), αλλά το σχέδιό τους για αφανισμό των αδύναμων είναι ακριβώς το ίδιο!

 

Όλα τα μικρομάγαζα πρέπει να σβήσουν. Δεν εξαιρώ σαφώς και τα μικρά ατομικά φαρμακεία. Αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν το διευρυμένο ωράριο των 9:00-21:00, 6 ημέρες την εβδομάδα, είναι δικό τους πρόβλημα. ΔΕΝ χωρούν σε μια αναπτυσσόμενη κοινωνία. Βέβαια δεν θα ήταν σωστό να τους κλείσουμε με νόμους... Όχι, σαφώς αυτό θα ξυπνούσε αναμνήσεις από τον Μεγάλο Αδόλφο. Θα εφαρμόσουμε την ίδια τακτική με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Το 1940 στην κατοχή που η πείνα μάστιζε την Ελλάδα, υποσχέθηκαν εργασία σε Έλληνες που ήθελαν να δουλέψουν στην Γερμανία. Εκεί αφού εργάζονταν πλέον των 12 ωρών την ημέρα για μισή μερίδα φαγητό, του εξαντλούσαν μέχρι θανάτου. Όταν πλέον εξαντλημένοι αποκαμωμένοι δεν μπορούσαν να αποδώσουν άλλο, σε μία ένδειξη ανωτερότητας τους απαλλάσσαμε από την μιζέρια τους και απαλλάσσαμε και την κοινωνία από την παρουσία τους...

 


Γιατί αηδιάσατε;

 


Σήμερα δεν κάνετε το ίδιο στην Ελληνική Κοινωνία; Δεν κάνετε το ίδιο στους φαρμακοποιούς; Τα 12.000 φαρμακεία δεν είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους ΑΤΟΜΙΚΕΣ επιχειρήσεις; Τους ζητάτε να εργαστούν 72 ώρες την εβδομάδα όταν στην Γερμανία οι εργαζόμενοι εργάζονται ... 35ωρο; Τους ζαλίζετε τα αυτιά με λέξεις όπως "ανάπτυξη", "Ανταγωνισμός" και εκείνοι θαμπωμένοι από τα νεο-ναζιστικά λάβαρα του Μάρκετινγκ και του Μάνατζμεντ σηκώνουν τα χέρια ψηλά φωνάζοντας όπως κάποιοι άλλοι "Χάιλ Μάρκετινγκ"!!!

 

Δεν ξέρουν ότι ανταγωνιστική είναι η Κίνα... με μισθούς ψίχουλα και ώρες εργασίας που θα ζήλευαν και οι Ναζί της Γερμανίας... Αυτό είναι το όνειρό σας; Τα παιδιά σας να εργάζονται για 266€;;; Τόσα παίρνει ένας νέος κάτω των 25 για 6 ώρες εργασίας!!! Το όνειρό σας είναι μια κοινωνία με φαρμακοποιούς υπαλλήλους των υπεραγορών που θα στέκονται ευθυτενώς και θα πουλάνε τα πάντα αδιακρίτως σε όσους μπορούν να τα αγοράσουν και θα αμείβονται με ένα πιάτο φαί;

 

Σας αηδίασαν αυτά που σας έγραψα; Πόσοι από αυτούς που μπαίνουν στο φαρμακείο σας έχουν να πληρώσουν τις συμμετοχές τους; Πόσοι έχουν να αγοράσουν τα ΜΗΣΥΦΑ που τους συστήνουν οι γιατροί; Πόσοι έχουν πρόσβαση σε γιατρούς; Δεν θα σας μιλήσω για τα περιστατικά που βιώνω στο φαρμακείο μου... Ποιος είμαι εγώ; ?λλος ένας αηδιαστικά αδύναμος που δεν χωράει στην κοινωνία άξιων σκλάβων που μας στήνουν...

 

Θα σας μιλήσω για τη μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών που λέει ότι το 75% δεν έχει να πληρώσει φάρμακα και το 85% δεν μπορεί να πληρώσει το γιατρό!!! ΓιΆ αυτό βλέπετε τη δουλειά σας να πατώνει... Όχι γιατί εργάζεστε λίγες ώρες! Όχι γιατί είσαστε κακός επαγγελματίας... Το πλαίσιο του ανταγωνισμού που προσπαθούν να επιβάλουν στα φαρμακεία οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι θα μας οδηγήσει σε εμφύλιο, σε εξαθλίωση και τελικά σε άλωση από τους πραγματικούς εχθρούς.

 

Αντισταθείτε πρώτα νοητικά!!!

 


Δημήτρης Γιώρκας

Φαρμακοποιός

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα παγκόσμια καμπάνια για να αλλάξουν οι αντιλήψεις του κοινού






Σχετικά άρθρα

ΣτΕ: Είναι νόμιμες οι διατάξεις που περιορίζουν τη διαδικτυακή πώληση ΜΗΣΥΦΑ;
Το ερώτημα για το θέμα απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση