Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Η ολοκληρωμένη προσφορά της EUROBANK για τους φαρμακοποιούς

13/6/2024 5:08:36 πμ
Ο ΠΦΣ ενημερώνει ότι έχει δώσει την έγκρισή του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΦΣ ενημερώνει με έγγραφό του τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας για τη προσφορά της τράπεζας EUROBANK αναφορικά με το πρόγραμμα «Business Banking Φαρμακεία», ενώ όπως αναφέρει έχει λάβει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην προσφορά αυτή κυρίαρχο ρόλο παίζει το πακέτο συναλλαγών «Advanced for Business», το οποίο παρέχει:

  • για νέες εγγραφές έως 31/12/2024, 12μηνη απαλλαγή από το τέλος των 7 ευρώ κάθε μήνα που απαιτείται για τη διατήρησή του,
  • δωρεάν 1 μπλοκ επιταγών κάθε μήνα 10 ή 25 φύλλων ανά μήνα, μέσω e-Banking ή EuroPhone Banking,
  • δωρεάν εκτέλεση απεριόριστων παγίων εντολών προς Οργανισμούς, δωρεάν απεριόριστος αριθμός πληρωμών ΕΦΚΑ μέσα από το e-Banking, δωρεάν έως 8 εισερχόμενα εμβάσματα εντός Ελλάδας κάθε μήνα σε ευρώ, με χρήση IBAN, δωρεάν έως 8 μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδας κάθε μήνα και πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, μέσω e-Banking ή EuroPhone Banking, δωρεάν έως 8 πληρωμές λογαριασμών κάθε μήνα, μέσω e-banking και euro phone banking, καθώς και προνομιακό επιτόκιο 0,6% στον λογαριασμό όψεως των φαρμακοποιών με υπόλοιπο άνω των 20χιλ. ευρώ (προϋπόθεση η πίστωση νέων κεφαλαίων ποσού τουλάχιστον 20 χιλ. ευρώ. Ισχύει για μεταφορές που θα γίνουν έως 31/12/2024).

Χορήγηση ενός 1 Δωρεάν Τερματικού POS

  • Τα φαρμακεία εμπίπτουν στην πολιτική χορήγησης δωρεάν τερματικού (ενσύρματου ή ασύρματου) με την προϋπόθεση ετήσιου τζίρου επιχείρησης > 200 χιλ. ευρώ (βάσει του Ε3-κατάσταση οικονομικών στοιχείων)
  • Δυνατότητα χορήγησης επιπλέον τερματικού εφόσον συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις (ανάγκη, τζίρος επιχείρησης)
  •  Προμήθεια POS 0,60% για VISA/Master Κάρτες Eurobank και VISA/Master Λοιπών Τραπεζών για συναλλαγές εντός ΕΟΧ (δηλαδή προμήθεια 0,60% ανεξάρτητα από την Τράπεζα, από την οποία έχουν εκδοθεί αυτές οι κάρτες)
  • Τραπεζική χρηματοδότηση μέσω του «Pos Cash Advance»
  • Δίδεται άμεση τραπεζική χρηματοδότηση έως 50 χιλ. ευρώ στην επιχείρηση βάσει του τζίρου του τελευταίου 12μήνου POS, με προνομιακή τιμολόγηση 4,9% (πλέον εισφοράς Ν.128). Το χρεωστικό υπόλοιπο της χρηματοδότησης αποσβένεται σταδιακά από τις ημερήσιες συναλλαγές, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω του POS της EUROBANK.

Συγχρηματοδοτούμενα & Εγγυοδοτικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Η τράπεζα παρέχει επίσης μια σειρά από ευνοϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία με μειωμένα έξοδα αξιολόγησης, ευέλικτες εγκρίσεις, προνομιακά επιτόκια, εκπτώσεις στα ασφάλιστρα κτλ. Σημειώνεται πως ο ΠΦΣ ζήτησε να υπάρξει απευθείας τηλεφωνική τραπεζική γραμμή αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών και αναμένεται απάντηση. Μέχρι τότε μπορούν να απευθύνονται στο πλησιέστερο κατάστημα ή στο eurobank.gr.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε 4 νησιά, την Αμοργό, το Κουφονήσι, τη Δονούσα και τη Σχοινούσα
Για την καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης






Σχετικά άρθρα

Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Βουλγαρία: Αύξηση της χρηματοδότησης των φαρμακείων αποφάσισε η κυβέρνηση
Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις
Το πρώτο κινητό φαρμακείο θέτει σε λειτουργία το πανεπιστήμιο Yale
Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς