Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Gilead Sciences: Νέα καμπάνια για τον Καρκίνο του Μαστού

1/10/2024 10:04:22 πμ
Με τίτλο: «Ενωμένοι στη Μάχη, Μαζί στη Φροντίδα!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κάθε χρόνο, με αφορμή τον Μήνα Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, οι άνθρωποι της Gilead Sciences προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ανατρεπτικές και πρωτοποριακές καμπάνιες, επιδιώκοντας ουσιαστικό αντίκτυπο, με τη δημιουργία ισχυρού αποτυπώματος και τη διάχυση ηχηρού μηνύματος.

 

Στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία δύο χρόνια η Gilead θέλησε -και πέτυχε- να περάσει το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού δεν είναι απλά ζήτημα μόνο των γυναικών που βιώνουν την ασθένεια, αλλά μας αφορά όλες και όλους, με τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες εργαζομένους της εταιρείας να αποτελούν τα πρόσωπα της καμπάνιας.

 

Το 2024, η Gilead πηγαίνει ακόμη πιο μακριά, ενώνοντας κι άλλους εμπλεκόμενους στη μάχη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Έτσι, παρουσιάζει μια εντελώς νέα καμπάνια που κάνει τη διαφορά με τίτλο «Ενωμένοι στη Μάχη, Μαζί στη Φροντίδα». Ιατροί ογκολόγοι, patient advocacy groups και σύλλογοι ασθενών φωτογραφήθηκαν μαζί με ανθρώπους της Gilead, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας, συνέργειας και ένωσης των δυνάμεών τους κάτω από ένα κοινό σκοπό, τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για πρωτοποριακή και καινοτόμο πρωτοβουλία σε ό,τι αφορά καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του φαρμάκου και της υγείας στην Ελλάδα.

 

Η φετινή καμπάνια της εταιρείας «ντύνει» τα ΜΜΜ και τον σταθμό του μετρό Συντάγματος, με στόχο να μεταφέρει και να διαδώσει το μήνυμα συνεργασίας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, που είναι μια ξεκάθαρα ομαδική προσπάθεια.

 

Με αφορμή τη φετινή καμπάνια, ο Σάββας Χαραλαμπίδης, Γενικός Διευθυντής της Gilead Sciences Ελλάδας, Κύπρου & EDM σημείωσε ότι: «Η φετινή μας καμπάνια πηγαίνει πάνω και πέρα από τα όρια μιας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Αποτελεί μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης και δέσμευσης που αναδεικνύει την αξία και τη δύναμη της συνεργασίας. Γιατί στην Gilead πιστεύουμε βαθιά ότι μέσα από τις ισχυρές συνέργειες μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Στηρίζουμε κάθε γυναίκα που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όμως η συλλογική προσπάθεια είναι ο θεμέλιος λίθος της επιτυχίας. Η συνένωση δυνάμεων με φορείς όπως η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, το Άλμα Ζωής και το ΑγκαλιάΖΩ μας δίνει τη δύναμη και την ώθηση να προωθήσουμε το μήνυμα της πρόληψης και της ενημέρωσης, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για κάθε ασθενή. Περνά παράλληλα το μήνυμα ότι σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Ότι όλοι μαζί, ο καθένας με το δικό του πολύτιμο ρόλο, συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού δημιουργώντας μια αλυσίδα φροντίδας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Επεκτείνεται η χρήση της σε 5 μορφές καρκίνου






Σχετικά άρθρα

Faran: Σημαντική συμφωνία για την επέκτασή της στη Νευρολογία
Αντιπροσωπεύει και διανέμει δύο κλασικά σκευάσματα
Septona: Ολοκλήρωσε το επενδυτικό πλάνο των 50 εκατ. ευρώ
Νέα προϊόντα στα σχέδια της εταιρείας για το 2024
Χρυσό βραβείο για τη ΜΕΓΑ στα Environmental Awards 2024
Διακρίθηκε για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων της παραγωγής της
Η AstraZeneca Ελλάδας κινείται 100% με ηλεκτρικά οχήματα
Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της για μηδενικές εκπομπές άνθρακα παγκοσμίως