Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Garden: Νέα εικόνα και νέες βελτιωμένες συνθέσεις

18/9/2024 7:26:51 πμ
Το λογότυπο γίνεται μεγαλύτερο και πιο έντονο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά από 10 χρόνια, η Garden προχωρά στην ανανέωση της εικόνας της, με ένα καινούριο λογότυπο που αντικατοπτρίζει την εξέλιξη και την πορεία της ως μια εταιρεία που μένει πιστή στη φυσική ομορφιά, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει τον σύγχρονο κόσμο. 


«Το σήμα της Garden παραμένει το υπέρτατο σύμβολο ομορφιάς και προστασίας, το παγώνι, αντιπροσωπεύοντας τις βασικές αρχές που έχει χαράξει η εταιρεία για την υλοποίηση των προϊόντων της, με μια πιο πρωτοποριακή και μοντέρνα εμφάνιση. Το παγώνι ως σύμβολο στο νέο logo της Garden εναρμονίζεται με τις καμπύλες της φύσης και του σώματος. Από την άλλη, το λογότυπο GARDEN γίνεται μεγαλύτερο και πιο έντονο, θέλοντας να εστιάσουμε στον δικό μας κήπο, τον κήπο ομορφιάς και φροντίδας», αναφέρει σχετικά η εταιρεία.


Επιπλέον, καθώς στόχος της εταιρείας διαχρονικά ήταν οι συσκευασίες να τραβήξουν το βλέμμα του καταναλωτή και να ανεβάζουν το αισθητικό επίπεδο των φαρμακείων, τα νέα χρώματα και τα γραμμικά στοιχεία των προϊόντων συμπληρώνουν το ένα το άλλο σε μια υπέροχη οπτική εφαρμογή, σαν μια εναρμονισμένη ολοκληρωμένη ιστορία. 


Όσο για τις νέες συνθέσεις, η Garden ενισχύει τη δέσμευσή της για προϊόντα υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες των πελατών της, επιθυμώντας να φέρει τη φύση πιο κοντά στην καθημερινή ζωή, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη περιποίηση που αναζωογονεί την επιδερμίδα και το πνεύμα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τροποποιεί τους τρέχοντες κανονισμούς
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της






Σχετικά άρθρα

Karabinis Medical: Καθαρισμός της Δυτικής Παραλίας της Καλαμάτας στις 2/10
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας»
Η Novo Nordisk Μέγας Χορηγός του Athens Heart Festival 2024
Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν για την καρδιαγγειακή πρόληψη
BMS Ελλάδας: Τιμά τους ασθενείς με χρόνια αποφρακτική υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2024
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς
Σειρά δράσεων από τη Novartis Hellas για την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας