Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

Επεισόδια κατά την επίσκεψη 'Αδωνι Γεωργιάδη στο «Αττικόν» σήμερα το πρωί

19/7/2013 6:12:33 μμ
Σωματείο εργαζομένων Αττικού: «Ψέμα η επίθεση στον υπουργό από εργαζόμενους»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Εργαζόμενοι που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού, τον περικύκλωσαν όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Κάποιος από τους συγκεντρωμένους φέρεται να έπιασε τον υπουργό από τον λαιμό, άλλοι να εκτόξευαν καφέδες και νερά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για να απεγκλωβιστεί ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός παρέμεινε στο νοσοκομείο και πραγματοποίησε την προγραμματισμένη σύσκεψη με τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους πανεπιστημιακούς γιατρούς, με ένα κόκκινο σημάδι στο λαιμό.

Διαψεύδουν οι εργαζόμενοι

Για επίσκεψη-παρωδία του υπουργού στο νοσοκομείο κάνει λόγο η γενική συνέλευση των εργαζομένων, καταδικάζοντας την πρωτοφανή εισβολή των ΜΑΤ και τους προπηλακισμούς εργαζομένων, γιατρών και συνοδών που διαμαρτυρόντουσαν ενάντια στην επίσκεψη.

Δηλώνουν ότι αντιστράφηκε η πραγματικότητα από τον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης, διαδίδοντας ότι ο υπουργός «χτυπήθηκε» από τους εργαζόμενους.

Η γενική συνέλευση των εργαζομένων, σε ανακοίνωση μετά την επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη στο νοσοκομείο, ανέφερε ότι: «Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια και ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, αντιστρέφοντας για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα, διαδίδουν ότι ο υπουργός "χτυπήθηκε” από τους εργαζόμενους. Είναι τόσο ψεύτες που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνησή μας».


Πηγή: iatronet.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το νέο Δ.Σ. θέτει σε προτεραιότητα την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού
Ομιλίες στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών






Σχετικά άρθρα

ΕΟΦ: Νέα λίστα ελλειπτικών φαρμάκων
Και ενημέρωση για παράνομα σκευάσματα στο διαδίκτυο
ΕΜΑ: Συστάσεις για την αντιμετώπιση των ελλείψεων των ραδιοφαρμάκων
Ενθαρρύνεται η παραγωγή εντός Ε.Ε. που είναι περιορισμένη
ΕΟΠΥΥ: Τρία νέα σκευάσματα στον κατάλογο των ΦΥΚ
Και οδηγίες προς τα φαρμακεία για την ορθή υποβολή ηλεκτρονικών τιμολογίων
8 κορυφαίοι ιατρικοί οργανισμοί καταγγέλλουν το clawback  στην Ελλάδα
Διότι οδηγεί τους γιατρούς σε οικονομική και επιστημονική καταστροφή