Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας

20/6/2024 10:19:44 μμ
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για ακόμη μια χρονιά, η DEMO ΑΒΕΕ διακρίνεται στην πρώτη τριάδα των ισχυρότερων εργοδοτών με τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας, που αποτελεί και τον ελκυστικότερο κλάδο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα Employer Brand που διεξήγε η Randstad. Σε αυτό το πλαίσιο και ευθυγραμμισμένη με τις τάσεις στην παγκόσμια αγορά εργασίας, η DEMO γίνεται η πρώτη βιομηχανία στη χώρα που υλοποιεί το πλέον σύγχρονο μοντέλο εργασίας, με στόχο την προώθηση της ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού. 


Πιο συγκεκριμένα, εντάσσοντας μια πέμπτη βάρδια στις παραγωγικές μονάδες της, η εταιρεία εισάγει ένα πρόγραμμα εργασίας, με μέσο όρο απασχόλησης 14 ημερών ανά μήνα και αποδοχές που αντιστοιχούν σε μηνιαία απασχόληση. Το μέτρο έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών και αποδοχών που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει μισθό αυξημένο κατά 30% σε σχέση με την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας, προσαυξήσεις υπολογιζόμενες στο καταβαλλόμενο ημερομίσθιο, μηνιαίο bonus ατομικής παραγωγικότητας και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


«Αφουγκραζόμενοι τις συνθήκες της απαιτητικής, σύγχρονης ζωής και τις ανάγκες των ανθρώπων για ισορροπία ανάμεσα σε εργασιακή και προσωπική ζωή, είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να πρωτοπορήσουμε για ακόμη μια φορά», δήλωσε ο Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος στη DEMO ABEE, ενώ τόνισε πως «η πρωτοπόρος φύση μιας εταιρείας ξεπερνά τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή στρατηγική. Αποτυπώνεται έμπρακτα στις αποφάσεις που σχετίζονται με την επιχειρησιακή λειτουργία και την ποιότητα της εργασιακής εμπειρίας και, κατΆ επέκταση, της καθημερινότητας των εργαζομένων της».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και ενεργοποιεί για 7η χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey»
Θα πραγματοποιηθεί στα Πράμαντα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών