Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bristol Myers Squibb Ελλάδας: Στην κορυφή της λίστας Best Workplaces™ 2024

14/5/2024 12:21:37 πμ
Μια ουσιαστική αναγνώριση της στρατηγικής της εταιρείας για ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με την πρώτη θέση τιμήθηκε η Bristol Myers Squibb Ελλάδας (BMS) στη λίστα Best Workplaces™ Hellas 2024, στην κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν 50-250 εργαζομένους. Μετά από τρία συνεχή χρόνια διακρίσεων, η κατάκτηση της πρώτης θέσης αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση της στρατηγικής στόχευσης της εταιρείας για την οικοδόμηση και διατήρηση ενός ισορροπημένου, αξιοκρατικού και ελκυστικού εργασιακού περιβάλλοντος, με έμφαση στον σεβασμό, στη συνεργασία και στην ανάπτυξη των εργαζομένων.


Η Ελισάβετ Προδρόμου, γενική διευθύντρια της Bristol Myers Squibb Ελλάδας δηλώσε υπερήφανη για την ομάδα της BMS και τόνισε ότι: «Νιώθουμε ευθύνη προς τους συνεργάτες μας. Η πρώτη θέση αποτελεί κίνητρο και υπόμνηση. Η επόμενη ημέρα απαιτεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να επενδύσουμε περαιτέρω στην ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευσή τους, αλλά κυρίως να συνεχίσουμε να τιμούμε αδιαπραγμάτευτα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει».


Ο επικεφαλής του τμήματος εταιρικών υποθέσεων, Γιώργος Τσιακαλάκης, δήλωσε πως «η διάκριση αυτή αποδεικνύει πως έχουμε όλοι μαζί καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις, που διέπεται από αξίες όπως η ακεραιότητα και η αξιοκρατία, που μετουσιώνει το πάθος σε επιτεύγματα, που δίνει ευκαιρίες συνεχούς ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα σέβεται και προάγει την ποιότητα της προσωπικής ζωής και ευημερίας των εργαζομένων μας. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε στους ανθρώπους μας, χάρη στους οποίους ισχυροποιούμε συνεχώς το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα
Υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης όλων των σταδίων της ογκολογικής φροντίδας






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών