Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Benplus Multivitamin Complete Formula από την Bennett Φαρμακευτική

25/2/2014 1:17:21 μμ
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για την τόνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και για τη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος




Το Benplus Multivitamin Complete Formula είναι το νέο ολοκληρωμένο και ισορροπημένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής από την Bennett Φαρμακευτική.

Η σύνθεση του Benplus Multivitamin Complete Formula καλύπτει τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, στις σωστές αναλογίες, που δύσκολα μπορούν να προσληφθούν μόνο από τις τροφές. Λόγω των συστατικών που περιέχει, έχει τριπλή δράση, προσφέρει ενέργεια, αντιοξειδωτική προστασία και επιπλέον συμβάλλει στην τόνωση του οργανισμού.


Περιέχει το συνένζυμο Q10, που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό.


Στη σύνθεσή του περιέχεται επίσης και το προσαρμογόνο φυτό Rhodiola Rosea (Ρόδιος Ρίζα), που προσαρμόζει τη δράση του ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού και έχει αντιοξειδωτικές και αγχολυτικές ιδιότητες. Επιπλέον βελτιώνει την πνευματική και φυσική απόδοση, ενισχύει τη μνήμη και συμβάλλει στην πρόληψη της κατάθλιψης. Βοηθάει στην ανακούφιση από το στρες και αυξάνει την ενέργεια του οργανισμού. Σε σύγκριση με άλλα τονωτικά θεωρείται ασφαλής και δεν παρουσιάζει παρενέργειες εκτός από την υπερευαισθησία στο φυτό.


Ενδεικτική Λιανική Τιμή: 14,90€ οι 30 κάψουλες.

Πωλείται μόνο στα φαρμακεία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο του Αμερικανικού Συλλόγου Κλινικής Ογκολογίας
Κυκλοφορεί από τη Humana






Σχετικά άρθρα

Mycogel cleansing gel: Καθημερινή φροντίδα για την προστασία από μυκητιάσεις
Διατίθεται στα φαρμακεία από την Bailleul Dermatologie
MYCOSAN: Για πόδια «ελεύθερα» από μύκητες
Διατίθεται από την Gerolymatos International
KORRES: Νέα εποχή για τη συλλογή Yoghurt Suncare
Συνδυάζει την καινοτομία με τη βιωσιμότητα