Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios

15/7/2024 12:11:23 πμ
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Η MSD ανακοίνωσε την έναρξη των IDEA Studios, μιας νέας πρωτοβουλίας με επικεφαλής το MSD Global Health Innovation Fund (MGHIF) και τις τοπικές ομάδες της MSD, για τη χρηματοδότηση και τη συνεργασία με επιχειρηματίες και νεοσύστατες εταιρείες που επικεντρώνονται στην παροχή μετασχηματιστικών λύσεων στον τομέα της υγείας. 


Όπως ανακοινώθηκε στο συνέδριο HLTH Europe, τα MSD IDEA Studio Ασίας-Ειρηνικού και Ευρώπης θα συνδυάζουν τον εταιρικό επενδυτικό βραχίονα της εταιρείας με τη βαθιά υγειονομική τεχνογνωσία των περιφερειακών επιχειρηματικών ομάδων της. Στρατηγικά τοποθετημένα στους δυναμικούς κόμβους καινοτομίας της Σιγκαπούρης και του Βερολίνου, αντίστοιχα, τα IDEA Studios θα δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό  περιβάλλον που θα διευκολύνει την ανταλλαγή  ιδεών για την προώθηση καινοτόμων πρωτοβουλιών.


Ο Joseph Romanelli, Πρόεδρος της MSD Human Health International δήλωσε: «Η έναρξη των MSD IDEA Studios θα προσφέρει στους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη βαθιά μας τεχνογνωσία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να επιταχύνουν τον αντίκτυπό τους και να προωθήσουν σημαντικές καινοτομίες για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών». 


Οι επιχειρηματικές ομάδες της MSD στην Ασία-Ειρηνικό και στην Ευρώπη θα συνεργαστούν στενά με τους επενδυτές του MGHIF για να επιλέξουν και να χρηματοδοτήσουν τοπικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις υγειονομικής περίθαλψης. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν την πρόσβαση σε εμβολιασμούς και σε θεραπείες για τον καρκίνο, καινοτόμες πρακτικές για την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και τήρηση της φαρμακευτικής αγωγής και την προσέλκυση σε κλινικές δοκιμές.


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών






Σχετικά άρθρα

ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών