Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες

16/7/2024 11:51:15 μμ
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H MAM ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και προχωράει δυναμικά με νέα, υψηλής ποιότητας προϊόντα τηρώντας αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Βασικό στοιχείο της νέας εταιρικής ταυτότητας είναι το ανανεωμένο λογότυπο που περιλαμβάνει την ημερομηνία ίδρυσης της εταιρείας (το 1976), υπογραμμίζοντας την ιστορία και την εμπειρία της MAM στον τομέα της ανάπτυξης περιστοματικών βρεφικών προϊόντων.


Τα χρώματα αποτελούν σημαντικό μέρος της νέας της εμφάνισης. Η ΜΑΜ γιορτάζει τη ζωή μέσα από μια μοντέρνα παστέλ χρωματική παλέτα 6 αποχρώσεων, που προσθέτει ενέργεια και παιχνιδιάρικη διάσταση στην εικόνα της και σε όλες τις νέες συσκευασίες των προϊόντων της. Η νέα εμφάνιση συμβάλλει στην ισχυρή προβολή στο σημείο πώλησης καθώς και στην εύκολη πλοήγηση του καταναλωτή. Τώρα κάθε προϊόν ΜΑΜ έχει το δικό του χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει. Οι νέες συσκευασίες περιλαμβάνουν ανανεωμένα ευανάγνωστα και εύχρηστα εικονίδια με σκοπό την ενημέρωση του καταναλωτή. Είναι κατασκευασμένες με φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Σήμερα, το 76% των υλικών συσκευασίας της MAM είναι είτε ανακυκλωμένα, είτε ανανεώσιμα, είτε παράγονται με υπεύθυνες μεθόδους παραγωγής.


Η δέσμευση της MAM για την προστασία του περιβάλλοντος συνεχίζεται με βιώσιμες πρακτικές στην καθημερινότητα του καταναλωτή. Το κουτί μεταφοράς και αποστείρωσης των πιπίλων MAM επιτρέπει την αποστείρωσή τους σε μόλις τρία λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές CO₂ έως και 77%. Επιπλέον, με τη λειτουργία αυτοαποστείρωσης του μπιμπερό Easy Start™ Anti-Colic, εξοικονομείται έως και 85% CO₂. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το mamhellas.eu

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Και καλεί για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG