Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Ζητείται φαρμακοποιός για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ

15/7/2016 3:48:13 μμ
Για εργασία στα Χανιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


 

Την έλλειψη φαρμακοποιού στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Χανίων στους χώρους του πρώην ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ασθενών, που προμηθεύονται από εκεί τα φάρμακα υψηλού κόστους, καταγγέλλουν από κοινού ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικό Σύλλογος του Νομού.


Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος καλούν να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα και ζητούν από τον ΕΟΠΥΥ την απλοποίηση της διαδικασίας που ακολουθείται για την παραγγελία και την διάθεση των φαρμάκων αυτών, καθώς και την άμεση πρόσληψη υπεύθυνου φαρμακοποιού, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας και του κινδύνου που υφίστανται οι ασθενείς, οι οποίοι πρέπει να περιμένουν ακόμη και 10 ημέρες για να προμηθευτούν τα τόσο σημαντικά φάρμακα που τους χρειάζονται άμεσα.


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και ενημέρωση για παράνομα σκευάσματα στο διαδίκτυο
Και οδηγίες προς τα φαρμακεία για την ορθή υποβολή ηλεκτρονικών τιμολογίων






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου