Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Vichy Laboratoires: Εντυπωσιακή παρουσία στο Spetses Mini Marathon

11/10/2024 12:01:18 πμ
Ανάμεσα στους νικητές της ομάδας της και δύο συνεργάτες της φαρμακοποιοί
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μέσα από μια εντυπωσιακή παρουσία γεμάτη αθλητικό πνεύμα, συμπερίληψη και φροντίδα, η Vichy Laboratoires υποστήριξε ως επίσημος Sun Care Partner το Spetses Mini Marathon 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου στο νησί των Σπετσών. 


Η ομάδα της Vichy Laboratoires, που αποτελούνταν από διακεκριμένους και Ολυμπιακούς αθλητές, συνεργάτες φαρμακοποιούς και εργαζομένους, κέρδισε την πρώτη θέση στο βραβείο «Corporate Teams», μια διάκριση η οποία προσμετρά επί του συνόλου τη συμμετοχή και τους χρόνους των αθλητών. Ανάμεσα στους συνεργάτες φαρμακοποιούς της εταιρείας, ο Απόστολος Τέκος διακρίθηκε 2ος στον κολυμβητικό αγώνα 3km (κατηγορία 50-59), 1ος στο δρομικό αγώνισμα των 10km (κατηγορία 50-59) και 3ος στα 25km (κατηγορία 50-59), ενώ η Αλεξάνδρα Σορόγκα 2η στην κατηγορία της (40-49).


Επιπλέον, με γνώμονα την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και με έμπνευση το motto της διοργάνωσης «To win is to participate», η Vichy Laboratoires καθιέρωσε το «Commitment Award by Vichy» για τα αγωνίσματα της κολύμβησης, το οποίο απονεμήθηκε στον αθλητή που τερμάτισε τελευταίος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της συμμετοχής και της προσπάθειας. Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Vichy Laboratoires υλοποίησε warm up sessions και άλλες δράσεις για τους συμμετέχοντες, ενώ φρόντισε για την αντιηλιακή τους προστασία με την σειρά Capital Soleil που είναι ανθεκτική στο νερό. 


«Στη Vichy Laboratoires, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που για ακόμη μία φορά στηρίζουμε ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός, ως Sun Care Partner, συμβάλλοντας στην προστασία όλων των αθλητών από την ηλιακή ακτινοβολία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στη δική μας ομάδα», δήλωσε η Ελένη Λεκκού, Brand Manager της Vichy.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Επιβεβαιώνοντας την πρωτοποριακή τοποθέτησή της στην επιστήμη της υγείας του δέρματος
Με δύο νέες καινοτόμες λύσεις κατά της πιτυρίδας






Σχετικά άρθρα

ΟΣΦΕ & ΣΥΦΑΝ: Καλωσόρισαν τους πρωτοετείς φοιτητές Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών
Ο Συνεταιρισμός τους προσέφερε εργαστηριακό ιματισμό
Johnson & Johnson Innovative Medicine: Νέο Τμήμα Κλινικών Δοκιμών
Η εταιρεία ενημέρωσε σχετικά την ηγεσία του υπ. Υγείας
Στρατηγική συνεργασία της Genomed με το ΕΚΠΑ
Για την ανάπτυξη καινοτόμων καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής