Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Το μεγάλο «ευχαριστώ» και το «αντίο» του Γ. Τσικανδηλάκη

27/5/2024 11:49:14 μμ
Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του ΠΦΣ με τον κλάδο να τον ευχαριστεί για την προσφορά αλλά και την εντιμότητά του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τη συνδικαλιστική δράση αφήνει πίσω του ο Γιάννης Τσικανδηλάκης, ο επί 35 χρόνια ενεργός στα κοινά των φαρμακοποιών και εκπρόσωπος της παράταξης «Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών». Ο ίδιος ανακοίνωσε την παραίτησή του από το Δ.Σ. του ΠΦΣ την Κυριακή 26 Μαΐου στο πλαίσιο του 16ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο. 


Όπως είπε στο f.daily, έκρινε πως ήταν η καταλληλότερη συνθήκη, καθώς αποτελούσε την ευκαιρία να απευθυνθεί κυρίως στους συντοπίτες-συναδέλφους του. «Εισέπραξα μεγάλη αγάπη από τους συντοπίτες μου και πραγματικά με συγκίνησαν πάρα πολύ. Έχουν όλο τον σεβασμό και την αγάπη μου και θα είμαι πάντα δίπλα τους για να βοηθάω όπως μπορώ σε ό,τι με χρειαστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Την ίδια εικόνα από ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα «μετέφεραν» και οι πρόεδροι των φαρμακευτικών συλλόγων της Κρήτης Κ. Βαρδιάμπασης, Μ. Κατσαράκης, Αρ. Σκουντάκης και Μ. Πλακογιαννάκης, σε ανακοίνωσή τους για το κλείσιμο του συνεδρίου. Ευχαριστώντας τον για τη συνολική του προσφορά αναφέρουν: «Όλοι αναγνωρίσαμε στο πρόσωπο του πρώην προέδρου του Φ.Σ. Ηρακλείου την εντιμότητα, την ειλικρινή διάθεση για προσφορά, την πολυετή δράση του στο Συντονιστικό Όργανο των Φ.Σ. Κρήτης αλλά και την ουσιαστική βοήθειά του στον ΠΦΣ για το καλό του κλάδου».


Όσο για τον λόγο της παραίτησης, ο ίδιος εξήγησε στο f.daily ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουν οι νέοι: «Μετά από 35 χρόνια συνδικαλιστικής δράσης, έφτασε ο χρόνος να έρθουν νέα παιδιά με νέες ιδέες. Εξάλλου και στην παράταξή μας προσπαθούμε πάντα να ανανεωνόμαστε και υπάρχουν νέοι συνάδελφοι που μπορούν να συνεχίσουν το έργο μας. Θα είμαι πάντα εδώ να βοηθώ, όπως έκανα και κάνω και με τον Φ.Σ. Ηρακλείου, αλλά θα ασχοληθώ πλέον περισσότερο με την οικογένειά μου», δήλωσε ο Γ. Τσικανδηλάκης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας & της Φαρμακευτικής Επιστήμης
Πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο 29 και 30 Ιουνίου 2024






Σχετικά άρθρα

Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Βουλγαρία: Αύξηση της χρηματοδότησης των φαρμακείων αποφάσισε η κυβέρνηση
Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις
Το πρώτο κινητό φαρμακείο θέτει σε λειτουργία το πανεπιστήμιο Yale
Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς