Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τελετή 41ου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ»

8/10/2023 2:40:07 μμ
Με τη στήριξη Altion-TONOVIT του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται για άλλη μια χρονιά δίπλα στο Δήμο Σπάρτης και το 41ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, χορηγώντας τις παράλληλες δράσεις του Δήμου, αλλά και την ιδιαίτερη τελετή λήξης του ιστορικού αγώνα, την «41η Τελετή Λήξης ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ powered by Altion-TONOVIT».


Στηρίζοντας διαχρονικά τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει για 2η χρονιά τη σημαντική αυτή διοργάνωση, ενός από τους πιο ιστορικούς υπερ-μαραθώνιους της Ευρώπης, με εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο και μεταλαμπαδεύει την υψηλή αξία του «ευ αγωνίζεσθαι». Στο φετινό 41ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ συμμετείχαν 350 δρομείς υπεραποστάσεων από 50 χώρες. H εκκίνηση δόθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου μπροστά από το Θέατρο Ηρώδου του Αττικού, ενώ 253 δρομείς τελικά τερμάτισαν, διανύοντας 245,3 χλμ. από την Αθήνα στην Σπάρτη, μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, εντός του ορίου των 36 ωρών.


Ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, σημείωσε σχετικά με τη χορηγία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στο 41ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ: «Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και τα Altion – TONOVIT βρίσκονται για άλλη μια χρονιά υπερήφανα στο πλάι ενός ιστορικού θεσμού μεγάλης σημασίας, αφού μεταφέρει τα ιδεώδη και το πνεύμα των προγόνων μας στη σημερινή εποχή μέσα από τον αθλητισμό. Διαχρονικά θέλουμε να στηρίζουμε δράσεις που τιμούν τη χώρα, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, γιατί τιμώντας τις ρίζες μας, φροντίζουμε και για το μέλλον μας. Τέλος, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Δήμος Σπάρτης διατηρεί κι ενισχύει το θεσμό συνεχώς, προσδίδοντάς του παγκόσμια απήχηση, κάτι για το οποίο του αξίζουν συγχαρητήρια!».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Περηφάνια για το χθες, Πίστη για το αύριο» το μήνυμα της Διοίκησης






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών