Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

TAKEDA: Επενδύει 1 δισ. δολάρια σε ανοσοθεραπείες επόμενης γενιάς

9/7/2023 7:24:50 μμ
Συνεργάζεται με την εταιρεία F-star Therapeutics
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Takeda και η F-star Therapeutics ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους για την ανάπτυξη και κυκλοφορία ανοσοθεραπειών επόμενης γενιάς για ασθενείς με καρκίνο. 

Η συμφωνία αφορά συγκεκριμένα την από κοινού έρευνα και ανάπτυξη για αντισώματα που θα στοχεύουν νέους ανοσοογκολογικούς στόχους, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες ανακάλυψης φαρμάκων της F-star, η οποία θα λάβει χρηματοδότηση έως και 1 δισ. δολαρίων, εφόσον επιτευχθούν οι συμφωνηθέντες στόχοι και ορόσημα. 

Η επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος της Takeda, Kathy Seidl δήλωσε: «Αυτή η νέα συνεργασία επεκτείνει περαιτέρω το ερευνητικό μας πρόγραμμα για να υποστηρίξει την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών που αξιοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και εμπλέκουν τα ανοσοκύτταρα να επιτεθούν στα καρκινικά κύτταρα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από τη YOUTH LAB.
Θα προορίζονται για παιδιά και για ενήλικες






Σχετικά άρθρα

Sanofi: Προχωρά στην πώληση του 50% του μεριδίου της στην Opella
Ένα βήμα ακόμα προς την πλήρη απόσχισή της
360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»
Integris Pharma: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Altrazeal Life Sciences
Για την αποκλειστική διάθεση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Altrazeal®
Novartis: Το 2024 προσέγγισε 30,2 εκατ. ασθενείς μέσω προγραμμάτων πρόσβασης
Στο πλαίσιο της δέσμευσής της προς ασθενείς & φροντιστές