Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Σύγκληση των επιμέρους τομέων για το θέμα του ωραρίου ζήτησε ο ΦΣΑ

23/4/2013 6:41:16 μμ
Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 22ας Απριλίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

«Α) Στην Γεν. Συνέλευση της 22ας/4/2013 ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία (2 κατά και 18 λευκά) η ρύθμιση όλων των ζητημάτων που αφορούν την έναρξη λειτουργίας του σωματείου (ΔΙΑ.ΛΟ.ΜΕ.Φ.Σ.Α.)Επικυρώθηκε επίσης η δημιουργία του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, το οποίο όπως ορίζει το καταστατικό του, είναι ταυτόσημο με το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α. Μέχρι σήμερα στον ΦΣΑ έχουν κατατεθεί 2.700 δηλώσεις συμμετοχής στο σωματείο. Όσοι έχετε καθυστερήσει την υποβολή, παρακαλούμε όπως το δυνατό συντομότερο την καταθέσετε στο Σύλλογο, ώστε να προχωρήσει η λειτουργία του σωματείου.


Β) Στην Γενική συνέλευση μεταξύ των συνδικαλιστικών θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, συζητήθηκε και το θέμα του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων σε συνάρτηση με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την ύπαρξη του διευρυμένου ωραρίου φαρμακείων.


Η πρόταση η οποία ψηφίστηκε στο τέλος της Συνέλευσης ομόφωνα ήταν η εξής: 


?μεση σύγκληση τομέων, ανά Καλλικρατικό Δήμο και απόφαση περί του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων σε συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένες μέρες σε κάθε τομέα.

Η συγκέντρωση των τομεαρχών στις 17.04.2013 δεν απέφερε καρπούς διότι κάποιοι τομεάρχες εξέφρασαν απλά την άποψή τους, αφού δεν είχαν κάνει προηγουμένως συγκέντρωση τομέα, αλλά και επειδή τα προβλήματα ανά τομέα ποικίλουν ανάλογα με διάφορες παραμέτρους.


Καλούνται
 λοιπόν οι τομεάρχες, να καταγράψουν ΑΜΕΣΑ με τοπικές συνελεύσεις τις αποφάσεις των μελών του τομέα τους, και να τις προσκομίσουν στον Σύλλογο, όπου και θα γίνει προσπάθεια σε νέα συνάντηση τομεαρχών –αν χρειαστεί– να συγκληθούν οι διάφορες απόψεις που πιθανότητα να υπάρξουν. Μετά το Πάσχα, θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση για επικύρωση των όποιων αποφάσεων.


Σε κάθε περίπτωση, η εκτίμηση των αποτελεσμάτων, των αποφάσεων των τομέων –Καλλικρατικών Δήμων θα γίνει με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες και με πλήρη διαφάνεια».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αν δεν βελτιωθούν οι οικονομικοί όροι της σύμβασής τους






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου