Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Επιτυχημένη παρουσία στην 88η ΔΕΘ

18/9/2024 10:49:46 μμ
Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις δράσεις και κέρδισαν δώρα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη συμμετοχή του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2024 και προσέλκυσε περισσότερους από 125.000 επισκέπτες. 


Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς την εξωστρέφεια του συνεταιρισμού και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασής του με την κοινωνία και δεσμεύεται να στηρίζει πλέον αυτήν τη σημαντική εκδήλωση-γιορτή της πόλης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη του εμπορικού τμήματος υποδέχθηκαν υποδειγματικά τους επισκέπτες της έκθεσης, ενημερώνοντάς τους για τα προϊόντα της συνεταιριστικής ετικέτας SYFALINE, αλλά και για τις δράσεις SYFACARE στην κοινωνία που απέσπασαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Επίσης διοργανώθηκε κλήρωση και πολλοί κέρδισαν το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής Syfaline Viatsper Immunity που παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού χάρη στη βιταμίνη C, στη βιταμίνη D, στον ψευδάργυρο (Zn) και στο εκχύλισμα Sambucus Nigra που περιέχει. 


«Ως μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα και κοινωνικός εταίρος με συνεχή προσφορά στη φαρμακευτική περίθαλψη, ο ΣΥ.ΦΑ. θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του, συμβάλλοντας ενεργά στην υγεία και την ευημερία της κοινότητας», σημειώνει ο συνεταιρισμός.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η CEO του ΟΦΕΤ στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής






Σχετικά άρθρα

Ι. Τσέτη: Το Made in Greece αποτελεί αδιαπραγμάτευτη συνθήκη
Η CEO του ΟΦΕΤ στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής
BAUSCH + LOMB Ελλάδας: Υιοθετεί την υπηρεσία Einvoicing της Softone Impact
Για την ηλεκτρονική διαβίβαση των B2G παραστατικών της προς το Δημόσιο
Korres: Λανσάρει διεθνώς τη νέα σειρά Black Pine Primus
Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Wrinkles? Not me»