Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

Τα φαρμακεία πάλι πρώτα στην εμπιστοσύνη του κοινού
Σύμφωνα με νέα έρευνα της MRB

Στα ’νω Λιόσια το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

10/9/2008
Ενημέρωση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και συναυλία γνωστών καλλιτεχνών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Από τον
Βασίλη Βενιζέλο

Στο Δήμο ’νω Λιοσίων, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2008

Με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τη ζωή στα χέρια σου» συνεχίζεται η πανελλαδική εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) με θέμα το AIDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, που περιλαμβάνει και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με την πραγματοποίηση συναυλιών από δημοφιλείς και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Έτσι, στο Δήμο ’νω Λιοσίων θα βρίσκεται από την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου η κινητή μονάδα ενημέρωσης και επιστημονικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., όπου με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων θα ενημερώσουν το γενικό πληθυσμό, αλλά και ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, για ζητήματα πρόληψης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων και λοιπών λοιμωδών νοσημάτων.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των ’νω Λιοσίων.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την αλληλοβοήθεια στην αναζήτηση ελλειπτικών φαρμάκων
Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. έλαβε ταυτόχρονα το Βραβείο Εικόνας & Φήμης στο 4ο συνέδριο Reputation Pharma






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δημιούργησε πλατφόρμα επικοινωνίας για τους συναδέλφους του
Για την αλληλοβοήθεια στην αναζήτηση ελλειπτικών φαρμάκων
Φαρμακεία στο κέντρο της Αθήνας: Επιχειρηματικά «κελύφη» με επιστημονική βιτρίνα;
Γράφει ο Παντελής Μαλιωτάκης, Φαρμακοποιός ΕΚΠΑ, MBA Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ΕΚΠΑ, αντιπρόσωπος ΠΦΣ
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τη διαχείριση της καούρας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Τα φαρμακεία πάλι πρώτα στην εμπιστοσύνη του κοινού
Σύμφωνα με νέα έρευνα της MRB