Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Servier Hellas: Στηρίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την υπέρταση #BecauseIsayso

21/5/2024 2:10:54 πμ
Υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης (17 Μαΐου)
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier που υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης (17 Μαΐου). 


Φέτος, πρωταγωνιστές της παγκόσμιας εκστρατείας γίνονται οι άνθρωποι της Servier Hellas, η Βούλα και ο Παύλος, οι οποίοι ενόψει των Θερινών Ολυμπιακών αγώνων 2024, φορούν την αθλητική τους περιβολή και μας θυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και να προασπίζουμε την υγεία μας, με το μήνυμα «Είσαι ο Αρχηγός της Ζωής σου! Μέτρησε την πίεσή σου!».


Στο πλαίσιο της εκστρατείας #BecauseIsayso, η Servier Hellas θα προβεί σε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας, των ασθενών μέσω ανάρτησης σχετικών αφισών σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υπέρτασης, του κοινού μέσω των εταιρικών καναλιών κοινωνικής δικτύωσης και στηρίζοντας το Παγκόσμιο Πρόγραμμα ΜΜΜ (May Measure Month) της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης (ISH), καθώς και των ανθρώπων της, μέσω εσωτερικού διαγωνισμού για τη δημιουργία video μιας ομαδικής δραστηριότητας. 


Η εταιρεία επισημαίνει ότι η υπέρταση παραμένει ο σημαντικότερος τροποποιήσιμος παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα και θανάτους διεθνώς, ενώ πάνω από το 1/3 των Ελλήνων και πάνω από το 1/2 των ηλικιωμένων έχουν υπέρταση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Παναγιώτης Ιακωβής, Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Το sotatercept είναι η πρώτη θεραπεία με αναστολέα σηματοδότησης ακτιβίνης που εγκρίνεται για τη νόσο






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών