Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Πρεμιέρα με κλειστά νοσοκομεία για τον Βορίδη

16/6/2014 11:30:35 πμ
Εργαζόμενοι κατά των αξιολογήσεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Πρεμιέρα με προσωρινό λουκέτο στα νοσοκομεία θα κάνει ο νέος υπουργός Υγείας καθώς οι εργαζόμενοι στα κρατικά νοσοκομεία προχωρούν την Τετάρτη 18 του μήνα σε απεργιακή κινητοποίηση, στην οποία συμμετέχουν γιατροί και εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι οι αξιολογήσεις είναι ο δούρειος ίππος προκειμένου να οδηγηθούν στις απολύσεις εργαζόμενοι που θα κριθούν ανεπαρκείς σύμφωνα με το σύστημα μοριοδότησης που θα ακολουθηθεί.

"Τα κυβερνητικά κριτήρια για την αξιολόγηση των Νοσοκομείων και του προσωπικού τους είναι παραπλανητικά, απαράδεκτα και ισοπεδωτικά, υποστηρίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, διότι έχουν ως γνώμονα την αυθαίρετη μείωση των δημόσιων δαπανών υγείας και την λειτουργία των Νοσοκομείων ως εμπορευματικές επιχειρήσεις".

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών, η ΟΕΝΓΕ θα συμμετέχει στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18Η ΜΑΪΟΥ από κοινού με την ΠΟΕΔΗΝ για την απόσυρση των αυθαίρετων κριτηρίων αξιολόγησης του προσωπικού των Νοσοκομείων που οδηγούν σε απολύσεις και απαιτεί την επείγουσα κάλυψη των ελλείψεων σε νοσηλευτικό - παραϊατρικό προσωπικό, γιατρούς, αναλώσιμα, αντιδραστήρια, φάρμακα.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Τα ιατρεία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, υποστηρίζουν






Σχετικά άρθρα

ΠΕΦΝΙ: Δύο αναντικατάστατα φάρμακα σε έλλειψη από τον Μάιο
Οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί ζητούν ενημέρωση και αποκατάσταση
«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος