Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Πότε θα αλλάξει το σύστημα της συμμετοχής των ασφαλισμένων;

18/10/2013 10:32:43 πμ
Παράταση για την εφαρμογή του νέου συστήματος ζητούν ο ΦΣΑ και ο ΦΣΑΧ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Αχαΐας σε επιστολή τους προς τον ΕΟΠΥΥ, την οποία κοινοποιούν στο υπουργείο Υγείας, με θέμα τη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα, ζητούν ικανό χρόνο προσαρμογής των νέων ρυθμίσεων τουλάχιστον μίας εβδομάδας, «ώστε να αποφευχθεί το χάος που πρόκειται να δημιουργηθεί τις επόμενες ημέρες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.


Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Είναι αδύνατον να γίνουμε δέκτες των όποιων προβλημάτων προκύπτουν από ρυθμίσεις που το Υπουργείο θέλει να εφαρμοστούν μέσα σε μία νύχτα και οι οποίες αδύνατον να εφαρμοστούν τόσο από την ΗΔΙΚΑ, τον ΕΟΠΥΥ όσο και από τα προγράμματα των φαρμακείων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οδηγίες του ΕΟΦ για τις φαρμακαποθήκες
Εις μνήμην των νεκρών στα Τέμπη






Σχετικά άρθρα

Χάνονται δόσεις εμβολίων όπου δεν εμπλέκεται φαρμακοποιός
IQVIA και Global Healthy Living Foundation ζητούν άρση των εμποδίων στους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
ΠΦΣ: Ευθύνη των εταιρειών η αδυναμία σάρωσης του κωδικού QR σε φάρμακα
Ο Σύλλογος ζητά από τη φαρμακοβιομηχανία μεγαλύτερη προσοχή
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Οι φαρμακοποιοί βελτιώνουν τη διαχείριση δερματολογικών παθήσεων
Όταν εργάζονται σε σχετικές κλινικές