Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Πιάνουν δουλειά 51 γενικοί γιατροί

27/7/2015 10:11:53 πμ
Θα έχουν πενταετή θητεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον διορισμό 51 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας - ΠΕ.ΔΥ. σε όλη τη χώρα.

Ήδη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργείου Υγείας όσον αφορά το διορισμό 10 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας της 2ης, και της 7ης Υ.ΠΕ. όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της τουριστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί- οι οποίοι θα έχουν πενταετή θητεία- θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Απερίου στην Κάρπαθο, στα Καλουδιανά Χανίων, στον Αερολιμένα της Χίου, στην Καλαμωτή Χίου, στο Σπήλιο Ρεθύμνου, στην Αντιμάχεια της Κω, στον Φοίνικα Σύρου, στον Αρχάγγελο της Ρόδου και στο Γαζί Ηρακλείου όπου θα διοριστούν δύο γιατροί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ για το διορισμό των υπολοίπων 41 γενικών γιατρών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Κέντρα Υγείας σε όλη την επικράτεια.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όλα τα υγειονομικά δεδομένα σε έναν κοινό και ενιαίο χώρο
Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται μετασχηματισμός σε 4 πεδία






Σχετικά άρθρα

Ψηφιακή εγγραματοσύνη ασθενών με καρδιακές παθήσεις και των φροντιστών τους
Ενημερωτική εκδήλωση στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST
Νέα καμπάνια για την αισθητική δερματολογία
Στόχος να αφυπνίσει τους καταναλωτές για τυχόν παρενέργειες
ΕΟΦ: Προσοχή σε μη αδειοδοτημένα φάρμακα προηγμένων θεραπειών
Έχει διαπιστωθεί η διάθεσή τους από μεμονωμένα άτομα ή εταιρείες ή κλινικές
Μια νέα προσέγγιση για τη θεραπεία της νευρικής ανορεξίας
Τα συμπεράσματα της Ημερίδας για τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής