Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: Το σεμινάριο για το εργαστήριο φαρμακείου στα μέλη των Φ.Σ. Δυτικής Μακεδονίας

8/2/2022 7:01:37 μμ
Θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Κοζάνη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ συνεχίζει το δια ζώσης εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους φαρμακοποιούς, μετά και τη σταδιακή άρση των περιορισμών λόγω της πανδημίας. Ειδικότερα, δύο σεμινάρια με θέμα: «Υποδειγματική Παρασκευή Γαληνικών Σκευασμάτων - Διασφάλιση Ποιότητας στο εργαστήριο του Φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία» θα πραγματοποιηθούν για τα μέλη των Φ.Σ. Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022 στην Κοζάνη, στο Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, 10:00-18:30 (ώρα προσέλευσης 09:30).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε ένα από τα δύο σεμινάρια με κόστος 20 ευρώ. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά, με τη σχετική πλατφόρμα εγγραφής να τίθεται σε λειτουργία από τις 9 Φεβρουαρίου το μεσημέρι. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων κάθε σεμιναρίου είναι 40 και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι ο ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ έχουν αναλάβει τις δαπάνες χώρου, εκπαιδευτών, σημειώσεων και όλων των οργανωτικών θεμάτων και οι εταιρείες Σύνδεσμος & Fagron ανέλαβαν τον εξοπλισμό και όλα τα αναλώσιμα υλικά, ενώ ο τοπικός Σύλλογος έχει αναλάβει τη δαπάνη του catering.

Τα σεμινάρια τελούν υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου Πατρών και ΑΠΘ και υλοποιούνται με την επιστημονική ευθύνη των καθηγητών Παρασκευά Δάλλα, Σοφίας Χατζηαντωνίου και Δημήτριου Φατούρου. Η συμμετοχή στα σεμινάρια θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή νόσησης, ενώ θα ακολουθούνται πιστά όλα τα κυβερνητικά μέτρα που ισχύουν για τις δια ζώσης εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ideeaf.gr/ergastirio και στο Φ.Σ. Κοζάνης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τους ΣΥ.ΦΑ. Δυτικής Μακεδονίας, Θράκης, ΣΕΦΑΡ-ΣΥΦΑΡΤ, ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ και Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ