Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

ΠΦΣ: Αναστέλλονται οι αρχαιρεσίες λόγω εθνικών εκλογών

3/5/2023 9:17:00 μμ
Αναμένεται να διεξαχθούν μετά τις 31 Ιουλίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Όλοι οι επαγγελματικοί σύλλογοι που είχαν προγραμματίσει τις αρχαιρεσίες τους το επόμενο διάστημα αιτήθηκαν στο υπουργείο υγείας να δοθεί παράταση ώστε να μη συμπέσουν με τις βουλευτικές εκλογές της χώρας. 

Ανάμεσα σε αυτούς τους Συλλόγους είναι και ο ΠΦΣ, ο οποίος έλαβε την έγκριση για την αναστολή των αρχαιρεσιών, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση. Ως εκ τούτου, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΠΦΣ αναμένεται να διεξαχθούν μετά τις 31 Ιουλίου (αντί για τα τέλη Ιουνίου). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος του υπουργείου προβλέπει επίσης ότι δεν θα μεταβληθεί η χρονική διάρκεια της θητείας των νέων Δ.Σ. και Π.Σ. που θα προκύψουν από τις αρχαιρεσίες, λόγω αυτής της αναστολής.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 07/03






Σχετικά άρθρα

Το ChatGPT στο φαρμακείο γλιτώνει χρόνο
Είναι όμως αξιόπιστο;
Δωρεάν φάρμακα σε χαμηλοσυνταξιούχους μόνο υπό προϋποθέσεις
Ο Φ.Σ. Αττικής παίρνει μέτρα «πρόληψης» για πιθανές διενέξεις στα φαρμακεία
Peifasyn Academy: Νέο live webinar
Για τη διαχείριση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού