Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Περισσότερες υπηρεσίες από τα φαρμακεία στο χώρο που επιθυμεί ο ασθενής

17/2/2022 5:16:02 μμ
Ήδη η Boots εκπαιδεύει τους φαρμακοποιούς της και κλείνει συνεργασίες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η αλυσίδα φαρμακείων BOOTS από τη Μεγ. Βρετανία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον αμερικανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS), ο οποίος ειδικεύεται στη χρήση συστημάτων πληροφορικής και διαχείρισης με στόχο τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης.

Η συνεργασία αυτή αφορά την εκπαίδευση των φαρμακοποιών της Boots στην ψηφιακή υγεία, παρέχοντας γνώση σχετικά με τη γρήγορη προσαρμογή σε ψηφιακές λύσεις στα κοινοτικά φαρμακεία, τα οφέλη της ψηφιακής υγείας για τους ασθενείς κ.ά.

Με τη φιλοδοξία ότι 10 χιλιάδες φαρμακοποιοί θα εκπαιδευτούν και θα πάρουν την πιστοποίηση από τον Οργανισμό μέσα στο χρόνο, ο Rich Corbridge, αντιπρόεδρος και επικεφαλής πληροφοριών στην Boots UK/Ireland δηλώνει: «Η συνεργασία με τον HIMSS για την παροχή νέας γνώσης στους φαρμακοποιούς μας αποτελεί μια απίστευτη ευκαιρία για όλο τον οργανισμό Boots. Θα επιτρέψει στην καταπληκτική ομάδα των φαρμακείων μας να προσφέρει όλο και περισσότερες υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους ασθενείς σε τοποθεσίες που οι ίδιοι επιθυμούν και νέους τρόπους συμβουλευτικής καθημερινά σε κάθε μας κατάστημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Boots προωθεί πολύ δυναμικά τα ψηφιακά της εργαλεία για την υποστήριξη των ασθενών κατΆ οίκον, μετά τις μεγάλες απώλειες ύψους 258 εκατ. λιρών το διάστημα 2019-2020 λόγω της πανδημικής κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό έχει λειτουργήσει διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως φροντίδα, όπως συμβουλευτική υπηρεσία μέσω βίντεοκλήσης για καρκινοπαθείς, συνεργασία με την εφαρμογή LIVI για τη σύνδεση ασθενών και φαρμακοποιών, καθώς και το πιλοτικό πρόγραμμα με την εφαρμογή Deliveroo για την αποστολή φαρμάκων και βιταμινών κατΆ οίκον.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ