Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ: Live εκπαιδευτικό σεμινάριο για φαρμακοποιούς

26/11/2020 2:58:22 μμ
Και τα δεδομένα των ΜΣΑΦ και της Ιβουπροφαίνης στη νόσο Covid-19
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ με την ευγενική υποστήριξη και συνεργασία της RB Healthcare Hellas και του Nurofen θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα φαρμακεία με θέμα: «Τα νέα δεδομένα στη συσχέτιση των ΜΣΑΦ και της ιβουπροφαίνης στην εξέλιξη της νόσου COVID-19», την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Ομιλητές θα είναι:

  1.  Ο Θεοκλής Ζαούτης,MD, MSCE, PhD, Καθηγητής Παιδιατρικής & Επιδημιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πενσιλβάνια,Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων, The Children’s Hospital of Philadelphia, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Κλινικής Επιδημιολογίας & Έκβασης Νοσημάτων.
  2.  Ο Δημήτρης Κούβελας, Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ. και Συντονιστής ο Στάθης Σκληρός, Γενικός Ιατρός, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας & Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγεία.

Τα φαρμακεία μπορούν να παρακολουθήσουν το webinar κάνοντας εγγραφή στο https://eventsapr.gr/rb/.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΦΣ ετοιμάζει συλλογική προσφορά με ευνοϊκούς όρους
Από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου