Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Παρασκευή φυσικών προϊόντων για το κοινό κρυολόγημα

26/10/2017 1:45:26 μμ
Σεμινάριο από το Althemis Store
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Althemis Store, εταιρεία φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, διοργανώνει νέο σεμινάριο με θέμα: «Πρόληψη και θεραπεία κοινού κρυολογήματος με φυσικούς τρόπους».


Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην παρασκευή αφεψημάτων και σιροπιών για το κρυολόγημα, καθώς και σχετικών αλοιφών, ενώ θα πληροφορηθούν για τα βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής που είναι κατάλληλα στην πρόληψη και τη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος.


Υπάρχουν δύο εναλλακτικές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου:

  • Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 16:00-20:00
  • Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 16:00-20:00

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής!

Το πρόγραμμα

Ενότητα Περιεχόμενο
Χρήση βοτάνων για κοινά αφεψήματα Πώς παρασκευάζεται ένα σωστό αφέψημα & ποια βότανα χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις κοινού κρυολογήματος και ποιες οι ιδιότητες του καθενός.
Συμπληρώματα διατροφής για την πρόληψη και τη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος Ποια συμπληρώματα διατροφής χρησιμοποιούνται στην πρόληψη και θεραπεία του κοινού κρυολογήματος & ποιες είναι οι δράσεις τους, οι αντενδείξεις και οι αλληλεπιδράσεις τους με άλλα συμπληρώματα ή φάρμακα.
Παρασκευή σιροπιών Θεωρητική & πρακτική προσέγγιση της παρασκευής απλών και φαρμακευτικών σιροπιών, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία, και οι χρήσεις τους.
Απλές παρασκευές προϊόντων για το κοινό κρυολόγημα Παρασκευή με φυτικές πρώτες ύλες αλοιφής τύπου Vicks και ενυδατικού προϊόντος για σκασμένα χείλη

Οι διαφάνειες που χρησιμοποιούνται στα σεμινάρια παραδίδονται στους μαθητές στο τέλος του μαθήματος, εφόσον ζητηθούν, καθώς επίσης και ένας μεγάλος όγκος συνταγών, ηλεκτρονικών βιβλίων και ενημερωτικού υλικού είναι στη διάθεσή τους.
Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 100 ευρώ (+ΦΠΑ). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα προϊόντα που θα παρασκευάσουν οι μαθητές. Υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης.
Ισχύει έκπτωση 15% για φοιτητές και ανέργους.
Περισσότερες πληροφορίες: Althemis Store, Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, τηλ. 210 3239971, emailinfo@althemisstore.comwww.althemisstore.com
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Aμεση ανακούφιση, βαθιά ενυδάτωση, ορατή αποκατάσταση






Σχετικά άρθρα

Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση