Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος SOFMEDICA: Γιορτάζει 30 χρόνια καινοτομίας στη φροντίδα των ασθενών

20/9/2024 6:45:45 πμ
Ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει στα 70 εκατ. το 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Φέτος, ο Όμιλος SOFMEDICA γιορτάζει τρεις δεκαετίες καινοτομίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στις χώρες Ρουμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Κύπρο και Κροατία. Από την ίδρυσή του, ο Οργανισμός έχει επενδύσει περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ στις χώρες δραστηριοποίησής του, ενώ ο κύκλος εργασιών του εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 70 εκατ. ευρώ για το 2024. 


Ο Όμιλος έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα στην υπηρεσία των επαγγελματιών υγείας, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, της εισαγωγής προϊόντων ιατροτεχνολογίας, αλλά και της δημιουργίας πρότυπων ακινήτων για ιατρική χρήση. Αυτή η ολιστική προσέγγιση έχει επιτρέψει στον Όμιλο να επιτύχει πολυάριθμες ιατρικές «πρωτιές» στην εισαγωγή νέων θεραπειών, όπως η κατΆ οίκον αιμοκάθαρση, οι συσκευές υποβοήθησης αριστερής κοιλίας (τεχνητή καρδιά) κ.ά. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα επιτεύγματα που επισφραγίζουν τη δέσμευση του Ομίλου να καταστήσει τις προηγμένες ιατρικές λύσεις προσβάσιμες ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους ασθενείς στην Ευρώπη.


Με αφορμή την επέτειο ο Γεώργιος Σοφιανός, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «Ο Όμιλος SOFMEDICA πιστεύει ακράδαντα ότι η πραγματική μεταμόρφωση της υγειονομικής περίθαλψης συμβαίνει εκεί όπου η τεχνολογία, η εκπαίδευση και ο ανθρώπινος παράγοντας διασταυρώνονται. Αυτό που ξεκίνησε ως όραμα, να διευκολύνουμε την πρόσβαση σε καινοτόμες τεχνολογίες ιατρικής, έχει σήμερα εξελιχθεί σε αποστολή να μεταμορφώσουμε την παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας και ανυπομονούμε για το μέλλον που μας περιμένει!»






Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς
Σειρά δράσεων από τη Novartis Hellas για την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας
Diaverum: Ενισχύει τη νεφρική φροντίδα στην Ελλάδα
Mε την εξαγορά 6 κλινικών
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Διπλή διάκριση στα ΔΕΗ BITE Awards 2024
Έλαβε χρυσό και χάλκινο βραβείο για τις καινοτόμες ψηφιακές της πλατφόρμες