Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Το δίκτυο Green Pharmacy συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη

14/5/2024 12:39:56 πμ
Μέσω της επιτυχημένης δράσης «Φρόντισε το σώμα σου»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 10ήμερη δράση πρόληψης του δικτύου φαρμακείων Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, με κεντρικό μήνυμα: «Φρόντισε το σώμα σου» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και 5 δήμους της Αττικής. 


Στη φετινή, τρίτη κατά σειρά, ενέργεια προστέθηκαν και άλλα είδη εξέτασης, πέραν της δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας, που αφορούσαν τη χρόνια φλεβική νόσο και τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο. Σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία κάθε δήμου παρέχονταν ενημέρωση και δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τις παθήσεις αυτές. Το αποτέλεσμα αξιολογούταν επιτόπου από τους συνολικά 5 γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων (χειρουργό ορθοπεδικό, ορθοπεδικό, αγγειοχειρούργο, ενδοκρινολόγο), που συμμετείχαν στη δράση ευαισθητοποίησης του κοινού.


Οι συνολικές μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια των ημερών έφτασαν τις 389. Οι διαγνώσεις σχετικά με τη νόσο της οστεοπόρωσης άγγιξαν το ποσοστό του 77%, αποδεικνύοντας και αυτήν τη φορά, την καθοριστική συμβολή του δικτύου Green Pharmacy στην υγεία των πολιτών, μέσω της συγκεκριμένης προσπάθειας ευαισθητοποίησης για τη σημασία της πρόληψης. 


Η επικοινωνία της ενέργειας πραγματοποιήθηκε, ως συνήθως, offline από τα φυσικά σημεία, δηλαδή από τα φαρμακεία του δικτύου, με αφίσα βιτρίνας και διανομή προσκλήσεων, καθώς και online με digital καμπάνια στο Facebook. Βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη συγκεκριμένη δράση του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ μπορείτε να δείτε εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την εξυπηρέτηση ασθενών στο πλαίσιο του Pharmacy First
Κυκλοφορούν αποκλειστικά στα φαρμακεία από την Hippocrates Top Pharmacy






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών