Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι υπάλληλοι φαρμακείων μπορούν και πάλι να δηλώσουν πρόθεση εμβολιασμού

30/3/2021 6:56:49 μμ
Ενεργοποιήθηκε εκ νέου η πλατφόρμα του ΠΦΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επανενεργοποίησε την πλατφόρμα για τη δήλωση πρόθεσης εμβολιασμού έναντι της COVID-19 για τους υπαλλήλους φαρμακείου που δεν πρόλαβαν να εγγραφούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 5.500 υπάλληλοι φαρμακείων είχαν κάνει τη δήλωσή τους, όταν η πλατφόρμα του ΠΦΣ είχε ανοίξει στο παρελθόν, έχουν ήδη ενταχθεί στο emvolio.gov.gr και μπορούν να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους. Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΦΣ δέχτηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων από εργαζόμενους οι οποίοι κατανόησαν την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ζήτησαν να ξανα-ανοίξει η πλατφόρμα. Όπως εξηγεί ο Σύλλογος, θα υπάρξει και νέα συνεννόηση με τους αρμόδιους υπουργούς Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ώστε να ενσωματωθούν τα στοιχεία όσων δηλώσουν τώρα πρόθεση εμβολιασμού στο emvolio.gov.gr.

Η φόρμα είναι διαθέσιμη εδώ και θα είναι ενεργή έως και την Παρασκευή 2 Απρίλιου 2021. Ο ΠΦΣ επισημαίνει πως: • Η φόρμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους φαρμακείων και συμπληρώνεται από τους ίδιους, με την απαραίτητη αναγραφή των στοιχείων εργοδότη. • Ο Αριθμός Μητρώου Εργοδότη είναι ο επίσημος αριθμός που αναγράφεται στην πλατφόρμα «ΕΡΓΑΝΗ» ή στη λίστα του προσωπικού της επιχείρησης. • Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία θα πρέπει να αποδεικνύονται σε περίπτωση ελέγχου από ρυθμιστικές ή ελεγκτικές αρχές. Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι και ο Π.Φ.Σ. δεν φέρουν ευθύνη για τη λανθασμένη ή ανακριβή υποβολή στοιχείων της δήλωσης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
Θα πραγματοποιηθεί στα Πράμαντα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ