Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι συνεταιρισμοί των φαρμακοποιών και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

25/5/2017 2:31:20 μμ
Στο επίκεντρο του Συνεδρίου της ΟΣΦΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


To Λ? Συνέδριο της ΟΣΦΕ θα πραγματοποιηθεί στις 10 & 11 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE, στο Βόλο, με την οργανωτική ευθύνη και τη φιλοξενία του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλίας (ΣΥ.Φ.ΘΕ.Βόλου).


Το Συνέδριό φιλοδοξεί να θέσει τους στόχους για να μπορούν οι συνεταιριστικές μονάδες να υποστηρίξουν το φαρμακείο στην άσκηση υπηρεσιών φροντίδας υγείας. Θεωρούμε ότι η επιβίωση του φαρμακείου σχετίζεται με την εκπλήρωση της αποστολής του ως μέρος του Συστήματος Υγείας. Οι δράσεις πρόληψης της υγείας και η συμμόρφωση των ασθενών που έχει ανάγκη η κοινωνία και οι θεσμοί της, πραγματώνουν τον ασθενοκεντρικό προσανατολισμό, προκειμένου τα φαρμακεία να αντιμετωπίσουν πιο δυναμικά τις δυσχέρειες που έχουν επιφέρει η οικονομική κρίση και οι εξελίξεις στη φαρμακευτική αγορά.


Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα είναι ανοικτή για όλους τους «συνεταιρισμένους» φαρμακοποιούς, με θέματα που αφορούν το πώς το φαρμακείο, μέσα από την καθημερινή λειτουργία του, θα παρέχει τις ανωτέρω υπηρεσίες. Στη διάρκεια της δεύτερης μέρας, οι αντιπρόσωποι των ΣΥ.ΦΑ. όλης της χώρας θα συζητήσουν τη στενότερη συνεργασία, τις καινοτομίες και την ανάπτυξη του συνεταιριστικού δικτύου, που αποτελεί σήμερα τον κορμό του φαρμακευτικού χονδρεμπορίου.


Οι διοργανωτές καλούν όλους τους φαρμακοποιούς, είτε είναι μέλη των Συνεταιρισμών τους, είτε όχι, να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και να συμβάλλουν στον προβληματισμό για την επόμενη μέρα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

IQVIA και Global Healthy Living Foundation ζητούν άρση των εμποδίων στους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
Για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών






Σχετικά άρθρα

Χάνονται δόσεις εμβολίων όπου δεν εμπλέκεται φαρμακοποιός
IQVIA και Global Healthy Living Foundation ζητούν άρση των εμποδίων στους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
ΠΦΣ: Ευθύνη των εταιρειών η αδυναμία σάρωσης του κωδικού QR σε φάρμακα
Ο Σύλλογος ζητά από τη φαρμακοβιομηχανία μεγαλύτερη προσοχή
Οι φαρμακοποιοί βελτιώνουν τη διαχείριση δερματολογικών παθήσεων
Όταν εργάζονται σε σχετικές κλινικές
Φαρμακεία και συνεταιρισμοί ανακοινώνουν στάση εργασίας στις 28/02
Για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών