Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Ο φαρμακοποιός Γιώργος Δακής υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

6/6/2024 9:09:54 πμ
Αναφέρει τα κρίσιμα ζητήματα για το αύριο της Ε.Ε.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O φαρμακοποιός της Κοζάνης Γιώργος Δακής, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στους atticatimes.gr μιλά μεταξύ άλλων για τους λόγους που τoν ώθησαν να είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές. Έχει ήδη διατελέσει Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Νομάρχης Κοζάνης, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος του ΠΦΣ και Πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνης.


Όπως αναφέρει, κρίσιμα ζητούμενα για το αύριο της Ε.Ε. είναι για τον ίδιο η ενιαία ευρωπαϊκή αμυντική πολιτική, η οικονομική ανάπτυξη με μέρισμα για όλους, η δημοκρατική λειτουργία και το κράτος δικαίου, τα ασφαλή δίκτυα θαλάσσιων, επίγειων και εναέριων μεταφορών, όπως και η γεωστρατηγική και ενεργειακή ασφάλεια. «Στο μεταίχμιο ανάμεσα στην παγκοσμιοποίηση και στο καινούριο που αναδύεται, το τρίπτυχο έρευνα – εκπαίδευση – καινοτομία αποκτά κεφαλαιώδη σημασία για τις στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σημειώνει, προσθέτοντας πως θέμα αιχμής παραμένει η ισότιμη πρόσβαση των ασθενών στις νέες θεραπείες και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ΘΥΩΝΗ και τον Γ. Κουτέπα






Σχετικά άρθρα

Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών