Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος στην AbbVie Ελλάδας

15/3/2023 3:30:14 πμ
Ο Πασχάλης Αποστολίδης, μετά από 10 χρόνια, παραδίδει στη Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από την 1η Απριλίου 2023, η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου & Διευθύνουσας Συμβούλου στην AbbVie Pharmaceuticals για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, διαδεχόμενη τον Πασχάλη Αποστολίδη, ο οποίος μετρά 37 χρόνια σημαντικής προσφοράς στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη αποτελεί ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο διεθνώς, όπως επίσης στον κλάδο της βιοτεχνολογίας και της συμβουλευτικής, με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες και σε ρόλους αυξημένης ευθύνης για τη διαμόρφωση επιχειρηματικής στρατηγικής καθώς και στρατηγικής για την έρευνα και ανάπτυξη σε πολλές θεραπευτικές κατηγορίες.

Ο Πασχάλης Αποστολίδης παραδίδοντας στην Λ. Μπαρμπετάκη σημείωσε ότι: «Είμαι περήφανος και πλήρης για την ευκαιρία που είχα να εργαστώ και να προσφέρω επί 37 χρόνια για το πολυτιμότερο αγαθό για μία κοινωνία, την υγεία των ανθρώπων. Είναι τιμή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η AbbVie, μια εταιρεία με υποδειγματική αφοσίωση, επιχειρηματική διορατικότητα και ενσυναίσθηση».

Η Λ. Μπαρμπετάκη αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα σημείωσε ότι «με σεβασμό, τιμή και αίσθηση ευθύνης αναλαμβάνω να συμβάλλω στη συνέχιση του έργου της AbbVie. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα, ώστε να προσφέρουμε σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς αποκλεισμούς, την ελπίδα για το μέλλον και την ευημερία που τους αξίζει, χάρη στις καινοτόμες θεραπείες μας αλλά και τη συνολική κοινωνική μας δράση».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιώντας δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και της κοινωνίας






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη