Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


MSD: Δράσεις για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

30/9/2024 2:55:35 πμ
Η εταιρεία στοχεύει να λειτουργεί ως φορέας αλλαγής στην εργασιακή ζωή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στη διαφορετικότητα και στη συμπερίληψη στην MSD που πραγματοποίησε στα γραφεία της διαδοχικές ενημερωτικές δράσεις για τους εργαζομένους της. 


Στην εκδήλωση Let’s Talk about DE&I το τμήμα Human Resources και τα δίκτυα Next Generation Network (NGN) και Women’s Network (WN) της MSD, παρουσίασαν στους εργαζόμενους την πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία στην εφαρμογή πολιτικών που άπτονται της αποδοχής της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον, όπως η δράση «Α day in your shoes» και η συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Liberty Guide Dogs που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.


Η Αθηνά Σταύρου, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, φιλόξενο, όπου όλοι νιώθουν την εκτίμηση και τον σεβασμό στο πρόσωπό τους. Ζούμε σε έναν κόσμο με αρκετές προκλήσεις στα θέματα DE&Ι και ενώ έχει σημειωθεί πρόοδος, αυτή είναι αρκετά αργή. Στόχος μας είναι να αποτελούμε πρότυπο και να λειτουργούμε ως φορέας αλλαγής στο πλαίσιο της εργασιακής και προσωπικής μας ζωής. Νιώθουμε ιδιαίτερα ευγνώμονες γιατί στην προσπάθειά μας έχουμε πολύτιμους συμμάχους, την Ομάδα Διοίκησης και τα δίκτυα εργαζομένων μας το NGN και τοWN, δηλαδή πάνω από 70 εργαζομένους».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η CEO του ΟΦΕΤ στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής
Επιτρέπουν την άμεση έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας






Σχετικά άρθρα

Ι. Τσέτη: Το Made in Greece αποτελεί αδιαπραγμάτευτη συνθήκη
Η CEO του ΟΦΕΤ στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής
BAUSCH + LOMB Ελλάδας: Υιοθετεί την υπηρεσία Einvoicing της Softone Impact
Για την ηλεκτρονική διαβίβαση των B2G παραστατικών της προς το Δημόσιο
Korres: Λανσάρει διεθνώς τη νέα σειρά Black Pine Primus
Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Wrinkles? Not me»