Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


MSD Animal Health: Έχει δωρίσει 6 εκατ. δόσεις εμβολίου κατά της λύσσας

17/10/2024 11:42:00 μμ
Μέσω του Παγκόσμιου Ανθρωπιστικού Προγράμματος Afya
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Λύσσας (28 Σεπτεμβρίου) η MSD Animal Health ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της διαχρονικής δέσμευσής της για την εξάλειψη της λύσσας παγκοσμίως, έχει δωρίσει περισσότερες από έξι εκατομμύρια δόσεις αντιλυσσικού εμβολίου τα τελευταία 25 χρόνια, μέσω του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού προγράμματος Afya. «Πολλές κοινότητες, στις οποίες εξακολουθούν να υφίστανται κρούσματα λύσσας, έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πόρους και εμβόλια. ΓιΆ αυτό, μέσω του Προγράμματος Afya, η MSD Animal Health συνεχίζει τη δωρεά αντιλυσσικών εμβολίων, προκειμένου να αξιοποιηθούν σε εκστρατείες εμβολιασμού σκύλων στις κοινότητες που πλήττονται από την ενδημική λύσσα» δήλωσε η Ingrid Deuzeman, Διευθύντρια Παγκόσμιου Μάρκετινγκ Ζώων Συντροφιάς της MSD Animal Health.

 


Το πρόγραμμα Afya επιδιώκει να συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για μηδενικούς θανάτους ανθρώπων από λύσσα μέσω σκύλων, έως το 2030. «Ακόμα και ένας θάνατος είναι πολλοί, επειδή η λύσσα μπορεί να προληφθεί 100% μέσω του εμβολιασμού και οι πρωτοβουλίες μαζικού εμβολιασμού σκύλων έχουν αποδειχθεί ως το πιο οικονομικά αποδοτικό μέτρο πρόληψης της νόσου. Είναι πραγματικά τόσο απλό: εμβολιάζοντας τους σκύλους, σώζουμε και ανθρώπινες ζωές» δήλωσε ο Alasdair King, εκτελεστικός διευθυντής Διεθνούς Κτηνιατρικής Υγείας της MSD Animal Health.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αξιοσημείωτη η προσέλευση και η θεματολογία






Σχετικά άρθρα

Novo Nordisk Hellas: Φοιτητές Φαρμακευτικής επισκέφτηκαν τα γραφεία της
Ενημερώθηκαν για την ιστορία, την εξέλιξη και την κουλτούρα της εταιρείας
Ολοκληρώθηκε και φέρος η Amgen Mission Week 2024
Μια εβδομάδα αφιερωμένη στους ασθενείς
AstraZeneca Ελλάδας: Διπλή Βράβευση στα Compliance Awards
Διακρίθηκε για την καινοτομία και την ηθική της
Έλλειψη βιταμινών Β σε όλη την Ευρώπη!
Επηρεάζει τη φαρμακευτική βιομηχανία και των παραγωγή τροφίμων